Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
ArBolivia-Trees-for-All

Geef een boom cadeau

Ben je op zoek naar een duurzaam en tijdloos cadeau voor jouw medewerkers, klanten of relaties? Geef een boom cadeau! Je ontvangt een gepersonaliseerd certificaat om cadeau te geven.

Het groenste cadeau op aarde voor jouw medewerkers of relaties

Bij Trees for All kun je bomen cadeau geven voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld als welkomstcadeau voor nieuwe medewerkers om te laten zien jouw organisatie duurzaamheid belangrijk vindt. Maar een boom is ook een perfect cadeau voor jarige medewerkers of als groen relatie- of eindejaarsgeschenk.

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Als bewijs ontvang je een certificaat met daarop de naam van de ontvanger en die van jouw organisatie. Wie verras jij binnenkort dit blijvende en duurzame cadeau?

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Een boom cadeau geven: zo werkt het

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Met jouw cadeau maak je dus wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies twee duurzame projecten

Je bepaalt zelf in welke projecten wij jouw bomen planten. Je kunt kiezen uit vier projecten waar we jouw steun goed kunnen gebruiken.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je cadeau

Schrijf een persoonlijke boodschap voor op het certificaat en kies de datum waarop je het certificaat digitaal wilt verzenden.

icon-partners

4. Verzend je cadeau naar de ontvanger(s)

Eén of meerdere ontvangers? Het kan allebei. Je kunt eenvoudig een adresbestand uploaden. Ook is achteraf betalen mogelijk.

certificaat-jubileum

Een gepersonaliseerd certificaat voor de ontvanger

Wanneer je een boom cadeau geeft, ontvang je een certificaat als bewijs van donatie. Jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger staan erop. Je kunt het certificaat zelf printen op duurzaam papier of per e-mail versturen naar maar liefst 500 ontvangers tegelijk. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Een fysieke boom én een boomdonatie

Wil je graag bomen doneren, maar ook een fysieke boom cadeau geven? Dan is het Trees for All brievenbusboompje iets voor jou. De naam zegt het al: een brievenbusboompje past gewoon door de brievenbus van de ontvanger. Voor elk brievenbusboompje dat jij bestelt, planten wij een boom in een van onze bosprojecten.

Lees meer
brievenbus-boompje-koffie-groot

Wat gebeurt er met de bomen die jij cadeau geeft?

Wij planten de helft van jouw bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Dat doen we bewust. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem, dat we ook wereldwijd willen aanpakken. Jouw bomen dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en aan een gezonde leefomgeving. Binnen onze buitenlandse projecten werken we bovendien samen met lokale gemeenschappen, die dankzij de projecten meer werk en inkomen hebben.

Kortom, met jouw cadeau draag je bij aan een groene en gezonde aarde voor ons allemaal. En aan een positieve, duurzame beleving voor je collega’s of relaties!

Lees meer over onze projecten
opmeer-ghana-bomen-planten
Bolivia-Verdolago
vietnam-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
ArBolivia-Trees-for-All