Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-geboorte

Een groen kraamcadeau

Wil je jouw collega verrassen met een origineel kraamcadeau? Geef het duurzaamste cadeau van de wereld: een boom! Zo draag je bij aan een groene toekomst voor de baby.

Een uniek kraamcadeau waarmee je bijdraagt aan een bosrijke wereld

Heeft je collega pas een baby gekregen? En ben je op zoek naar een duurzaam kraamcadeau? Onze tip: geef een boom cadeau!

Bomen staan symbool voor groei. Een perfect cadeau dus, om de geboorte van een jongen of meisje mee te vieren! Bovendien draag je met een boom bij aan een groene en gezonde wereld waarin de kleine straks opgroeit.

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame projecten in Nederland en het buitenland. Die projecten kies je zelf. Als bewijs van jouw donatie ontvang je een certificaat met daarop jouw bedrijfsnaam, dat je cadeau kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je cadeau

Schrijf een persoonlijke boodschap voor op het certificaat. Kies zelf wanneer je het certificaat digitaal wilt verzenden.

icon-partners

4. Verzend het cadeau

Eén of meerdere ontvangers? Upload gemakkelijk een adressenbestand. Ook is achteraf betalen mogelijk.

Geboorte certificaat

Vier de geboorte met een gepersonaliseerd kraamcadeau

Als bewijs voor het planten krijg je een certificaat met daarop jouw naam en die van de ontvanger(s). Voeg een persoonlijk bericht toe en geef het cadeau tijdens de kraamvisite. Je kunt het certificaat ook digitaal versturen op een datum die je zelf kiest. Wel zo duurzaam!

Geef een Geboorteboom
icon-moederboom

“We wilden onze collega niet overladen met nog meer spullen na de geboorte van haar zoon. Met een boom voegen we iets wezenlijks toe aan de wereld waarin haar kind opgroeit.”
– Jules

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo
ANBI-logo
Boomcadeau geboorte
Geboorte
plant_een_boom
ArBolivia-Trees-for-All
geboorte-boom
baby-aap-in-boom
Opmeer-bomen-water-ghana
eekhoorn_in_boom