Doneer als bedrijf

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Wil je vanuit je bedrijf een bijdrage leveren aan meer bos in de wereld? Doneer aan Trees for All! Zo draag je bij aan een gezonder klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

Hoe kun je helpen?

Als bedrijf kun je het verschil maken door ons werk te steunen. Elk bedrag is welkom! Dat kan met een eenmalige gift of met een donatie op periodieke basis. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bijdrage goed wordt besteed. We zijn een CBF-erkende stichting met ANBI-status en zorgen ervoor dat donaties maximaal ten goede komen aan onze duurzame bosprojecten.

Ook brengt onze ANBI-status fiscale voordelen met zich mee voor de donateurs aan projecten van Trees for All. Donaties aan Trees for All zijn fiscaal aftrekbaar binnen de daarvoor geldende regelgeving. Voor bedrijven is dit interessant omdat een gift op deze manier veel minder kost.

CBF-logo

Doneer aan Trees for All

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Met jouw donatie steun je onze missie om wereldwijd meer bos te realiseren. Dankzij onze donateurs kunnen we wereldwijd bomen planten en mensen bewust maken van het belang van bos en bomen. Dichtbij huis en elders in de wereld.

Onze bosprojecten hebben brede impact en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. In landen als GhanaCosta Rica en Vietnam herstellen we inheemse bossen samen met de lokale bevolking. Deze lokale betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde om bomen op een duurzame manier te kunnen planten én te behouden. We trainen mensen in duurzaam landgebruik en creëren werkgelegenheid. Zo heeft het bos waarde voor iedereen.

opmeer-ghana-bomen

Jouw bedrijf kan het verschil maken

Groot of klein, met elk bedrag kun je bijdragen aan een bosrijke wereld! Maak je donatie over op ons rekeningnummer NL76 TRIO02122488325 t.n.v. Trees for All te Utrecht, met vermelding van ‘bedrijfsgift’ en de naam van je bedrijf. Of vul ons online formulier in.

Schenken met belastingvoordeel

Zakelijk (periodieke) donaties hoeven niet op basis van een 5-jarige overeenkomst. Giften aan algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) mag je van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Je moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen. Reken jouw belastingvoordeel uit via de rekenhulp van ANBIgift.

Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Boomplantdag-29-november
Boomplantdag-bieslandse-bos
Boomplantdag-Bieslandse-bos
Bieslandse-bos-jonge-boompjes
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
koffieoogst-bolivia
Vietnam-kustherstel
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
ArBolivia-Trees-for-All
Bolivia-Verdolago
icon-boeren

Waar onze bomen groeien, groeien mensen mee