Ambassadeurs

Maak kennis met onze ambassadeurs. Mensen die zich net als wij inzetten voor een groene en gezonde aarde.

Sanne Vogel

Sanne Vogel

Sanne Vogel is regisseur, schrijfster en actrice. Maar bovenal: iemand met een hart voor duurzaamheid. Ze maakt zich zorgen om de toekomst van de aarde en het planten van bomen geeft haar hoop. Daarom is ze ambassadeur geworden van Trees for All. Samen met ons hoopt ze een bosrijke aarde door te geven aan de generaties na ons, waaronder haar eigen tweeling.

Elize Been

Elize Been

Elize is de eerste greenfluencer van Nederland en internationaal model. Ze werkt uitsluitend voor groene merken. Zo is ze te zien in reclames van A. Vogel of HEMA. Elize geeft haar Instagram-volgers graag een kijkje achter de schermen en inspireert hen met groene en duurzame tips. En zelfs het huis waar ze samen met haar teckel Belle en verloofde Geert woont, is hartstikke groen. Het is gevuld met maar liefst 100 planten!

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra is bekend als presentator van o.a. het tv-programma Eigen Huis & Tuin en het kinderprogramma Green-Kids. Daarnaast is Lodewijk ook initiator van NL Greenlabel, een platform dat zich richt op vergroening van de openbare ruimte in alle facetten. Lodewijk verzorgt workshops en lezingen en wil zo een groene en duurzame leefstijl promoten.

Louise Vet

Louise Vet

Louise Vet is emeritus-hoogleraar ecologie en voormalig directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Ze is de drijvende kracht achter het Deltaplan Biodiversiteit, een coalitie van boeren, wetenschappers, bedrijven en natuurorganisaties die gezamenlijk een plan hebben opgesteld om de verslechterde natuur in Nederland te herstellen. Haar missie? De biodiversiteit in Nederland en daarbuiten redden en een brug slaan tussen wetenschap en maatschappij.

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is bekend als weerman op de Nederlandse televisie en specialist in duurzaamheid. Hij geeft wekelijks presentaties over klimaatverandering en milieuvervuiling. Hij is mede-eigenaar van het duurzame platform Volta en is recent een nieuwe duurzame onderneming gestart. Met PyrOil wil hij van afvalplastic olie maken die vervolgens bos-gecompenseerd wordt.

  • 1
  • 2