Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Waalse-bos-top

Onze ambassadeurs

Maak kennis met de ambassadeurs van Trees for All. Net als wij zetten onze ambassadeurs zich in voor een groene en gezonde aarde. Ieder op hun eigen manier. Daarnaast heeft Trees for All een beschermvrouwe: Prinses Margarita.

Prinses Margarita

H.K.H. Margarita Prinses de Bourbon de Parme is beschermvrouwe van Trees for All. Die rol vult ze op een bijzondere manier in! De Prinses wil meer mensen bewustmaken van het belang van bomen en hen motiveren bomen te planten. En dat doet ze zelf ook. Met haar bedrijf De Parme Design – waarmee ze juwelen ontwerpt die geïnspireerd zijn op natuur – steunt ze verschillende projecten van Trees for All. “Zo kan ik iets teruggeven aan de natuur, die voor mij een eindeloze inspiratiebron is.”

sanne-vogel

Sanne Vogel

Sanne Vogel is regisseur, schrijfster en actrice. Maar bovenal: iemand met een hart voor duurzaamheid. Ze maakt zich zorgen om de toekomst van de aarde en het planten van bomen geeft haar hoop. Daarom is ze ambassadeur geworden van Trees for All. Samen met ons hoopt ze een bosrijke aarde door te geven aan de generaties na ons, waaronder haar eigen tweeling. En ze deelt ook graag de leukste vintage tips!

melissa-drost

Melissa Drost

Je kent haar uit tv-series als Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht en als Juf Roos. Ook speelde ze in de musical Soldaat van Oranje. De Nederlandse actrice Melissa Drost heeft van kleins af aan een grote liefde voor bomen. “Het is mij met de paplepel ingegoten hoe belangrijk het is om met respect en liefde met de natuur om te gaan.” Dat wil ze ook haar eigen dochter meegeven. “Bomen zijn van levensbelang voor ons allemaal.” Daarom is ze sinds 2023 trotse ambassadeur van Trees for All.

niek-van-den-adel

Niek van den Adel

Niek van den Adel is schrijver, spreker en ondernemer. In 2010 kreeg hij een motorongeluk, waardoor 90% van zijn lichaam verlamd is. Sindsdien zit hij in een rolstoel en deelt hij op (internationale) podia zijn verhaal over veerkracht. Zijn enorme zakelijke netwerk zet hij in om aandacht te vragen voor een bosrijke wereld. Niek: “Je leven heeft alleen zin als het je zin gééft. Werken aan een groene wereld is mijn zingeving.” Wist je trouwens dat Niek 612 kilometer fietste op zijn handbike om geld op te halen voor bomen? Ongelooflijk!

elize-been

Elize Been

Elize is de eerste greenfluencer van Nederland en internationaal model. Ze werkt uitsluitend voor groene merken. Elize geeft haar Instagram-volgers graag een kijkje achter de schermen en inspireert hen met groene en duurzame tips. En zelfs het huis waar ze samen met haar teckel Belle en verloofde Geert woont, is hartstikke groen. Het is gevuld met maar liefst 100 planten! Wist je trouwens dat Elize ook een eigen modellenbureau heeft? Daarmee plant ze bomen voor elke opdracht!

Louise-vet-ambassadeur-trees-for-all

Louise Vet

Louise Vet is emeritus-hoogleraar ecologie en voormalig directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Ze is de drijvende kracht achter het Deltaplan Biodiversiteit, een coalitie van boeren, wetenschappers, bedrijven en natuurorganisaties die gezamenlijk een plan hebben opgesteld om de verslechterde natuur in Nederland te herstellen. Haar missie? De biodiversiteit in Nederland en daarbuiten redden en een brug slaan tussen wetenschap en maatschappij. Ook pleit ze voor de aanplant van landschapselementen om de biodiversiteit een flinke boost te geven.

reinier-van-den-berg

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is bekend als weerman op de Nederlandse televisie en specialist in duurzaamheid. Hij geeft wekelijks presentaties over klimaatverandering en milieuvervuiling. Hij is mede-eigenaar van het duurzame platform Volta en is recent een nieuwe duurzame onderneming gestart. Met PyrOil wil hij van afvalplastic olie maken die vervolgens bos-gecompenseerd wordt.