Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Waalse-bos-top

Onze ambassadeurs

Maak kennis met de ambassadeurs van Trees for All. Net als wij zetten onze ambassadeurs zich in voor een groene en gezonde aarde. Ieder op hun eigen manier.

sanne-vogel

Sanne Vogel

Sanne Vogel is regisseur, schrijfster en actrice. Maar bovenal: iemand met een hart voor duurzaamheid. Ze maakt zich zorgen om de toekomst van de aarde en het planten van bomen geeft haar hoop. Daarom is ze ambassadeur geworden van Trees for All. Samen met ons hoopt ze een bosrijke aarde door te geven aan de generaties na ons, waaronder haar eigen tweeling.

melissa-drost

Melissa Drost

Je kent haar uit tv-series als Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht en als Juf Roos. Ook speelde ze in de musical Soldaat van Oranje. De Nederlandse actrice Melissa Drost heeft van kleins af aan een grote liefde voor bomen. “Het is mij met de paplepel ingegoten hoe belangrijk het is om met respect en liefde met de natuur om te gaan.” Dat wilt ze ook haar eigen dochter meegeven. “Bomen zijn van levensbelang voor ons allemaal.” Daarom is ze sinds 2023 trotse ambassadeur van Trees for All.

elize-been

Elize Been

Elize is de eerste greenfluencer van Nederland en internationaal model. Ze werkt uitsluitend voor groene merken. Zo is ze te zien in reclames van A. Vogel of HEMA. Elize geeft haar Instagram-volgers graag een kijkje achter de schermen en inspireert hen met groene en duurzame tips. En zelfs het huis waar ze samen met haar teckel Belle en verloofde Geert woont, is hartstikke groen. Het is gevuld met maar liefst 100 planten!

niek-van-den-adel

Niek van den Adel

Niek van den Adel is schrijver, spreker en ondernemer. In 2010 kreeg hij een motorongeluk, waardoor 90% van zijn lichaam verlamd is. Sindsdien zit hij in een rolstoel en deelt hij op (internationale) podia zijn verhaal over veerkracht. Daarnaast richtte hij twee bedrijven op en schreef hij vier boeken. Zijn grote zakelijke netwerk  zet hij in om aandacht te vragen voor een bosrijke wereld. Niek: “Je leven heeft alleen zin als het je zin gééft. Werken aan een groene wereld is mijn zingeving.”

Louise-vet-ambassadeur-trees-for-all

Louise Vet

Louise Vet is emeritus-hoogleraar ecologie en voormalig directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Ze is de drijvende kracht achter het Deltaplan Biodiversiteit, een coalitie van boeren, wetenschappers, bedrijven en natuurorganisaties die gezamenlijk een plan hebben opgesteld om de verslechterde natuur in Nederland te herstellen. Haar missie? De biodiversiteit in Nederland en daarbuiten redden en een brug slaan tussen wetenschap en maatschappij.

reinier-van-den-berg

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is bekend als weerman op de Nederlandse televisie en specialist in duurzaamheid. Hij geeft wekelijks presentaties over klimaatverandering en milieuvervuiling. Hij is mede-eigenaar van het duurzame platform Volta en is recent een nieuwe duurzame onderneming gestart. Met PyrOil wil hij van afvalplastic olie maken die vervolgens bos-gecompenseerd wordt.

team-dsm-firmenich

Team dsm-firmenich

Team dsm-firmenich is Nederlandse wielerploeg, die voorloper wil zijn van schonere en duurzamere wielersport. Want hoewel de fiets een schoon vervoermiddel is, reist team dsm-firmenich de hele wereld over om op het hoogste mondiale niveau te koersen. Daarom zijn deze fanatieke fietsers sinds 2010 ambassadeur van Trees for All en planten zij bomen met ons.