Ambassadeur Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra

Sinds 2015

“Ik wil mensen inspireren om hun eigen leefomgeving te verduurzamen en te vergroenen.”

Lodewijk Hoekstra is bekend als presentator van o.a. het tv-programma Eigen Huis & Tuin en het kinderprogramma Green-Kids. Daarnaast is Lodewijk ook initiator van NL Greenlabel, een platform dat zich richt op vergroening van de openbare ruimte in alle facetten. Lodewijk verzorgt workshops en lezingen en wil zo een groene en duurzame leefstijl promoten.

Team DSM

Team DSM

Sinds 2010

“We werken samen met Trees for all omdat we ons als team bevoorrecht voelen dat we mogen koersen in de mooiste decors en landschappen. We willen dit respecteren en er voorzichtig mee omgaan voor de toekomstige generaties.”

Team DSM is sinds 2010 ambassadeur van Trees for All. Zij staan als ploeg voor een schone wielersport, en ‘schoon’ is een begrip dat verder gaat dan ‘vrij van doping’. Het compenseren van de CO2-uitstoot van de ploeg hoort hier ook bij.

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg

Sinds 2015

“Klimaat en duurzaamheid: het heeft alles met elkaar te maken. Hoe meer kennis ik kreeg van weer en klimaat, des te dieper beet ik mij vast in de wereld van duurzaamheid.”

Reinier van den Berg is bekend als weerman op de Nederlandse televisie en specialist in duurzaamheid. Hij geeft wekelijks presentaties over klimaatverandering en milieuvervuiling. Hij is mede-eigenaar van het duurzame platform Volta en is recent een nieuwe duurzame onderneming gestart. Met PyrOil wil hij van afvalplastic olie maken die vervolgens bos-gecompenseerd wordt.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel