Ambassadeurs

Maak kennis met onze ambassadeurs. Mensen die zich net als wij inzetten voor een groene en gezonde aarde.

Elize Been

Elize Been

Elize is de eerste greenfluencer van Nederland en internationaal model. Ze werkt uitsluitend voor groene merken. Zo is ze te zien in reclames van A. Vogel of HEMA. Elize geeft haar Instagram-volgers graag een kijkje achter de schermen en inspireert hen met groene en duurzame tips. En zelfs het huis waar ze samen met haar teckel Belle en verloofde Geert woont, is hartstikke groen. Het is gevuld met maar liefst 100 planten!

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra is bekend als presentator van o.a. het tv-programma Eigen Huis & Tuin en het kinderprogramma Green-Kids. Daarnaast is Lodewijk ook initiator van NL Greenlabel, een platform dat zich richt op vergroening van de openbare ruimte in alle facetten. Lodewijk verzorgt workshops en lezingen en wil zo een groene en duurzame leefstijl promoten.

Louise Vet

Louise Vet

Louise Vet is emeritus-hoogleraar ecologie en voormalig directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO). Ze is de drijvende kracht achter het Deltaplan Biodiversiteit, een coalitie van boeren, wetenschappers, bedrijven en natuurorganisaties die gezamenlijk een plan hebben opgesteld om de verslechterde natuur in Nederland te herstellen. Haar missie? De biodiversiteit in Nederland en daarbuiten redden en een brug slaan tussen wetenschap en maatschappij.

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is bekend als weerman op de Nederlandse televisie en specialist in duurzaamheid. Hij geeft wekelijks presentaties over klimaatverandering en milieuvervuiling. Hij is mede-eigenaar van het duurzame platform Volta en is recent een nieuwe duurzame onderneming gestart. Met PyrOil wil hij van afvalplastic olie maken die vervolgens bos-gecompenseerd wordt.

Jan Paul van Soest

Jan Paul van Soest

Jan Paul van Soest is zelfstandig adviseur, onderzoeker, schrijver, voorzitter en spreker. Hij is partners bij De Gemeynt en medeoprichter van De Groene Zaak, een vereniging van duurzame bedrijven voor een groene economie. Hij ondersteunt overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties met duurzaamheidsvraagstukken en organiseert de samenwerking tussen sleutelspelers om duurzame oplossingen mogelijk te maken.

  • 1
  • 2