Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Over Trees for All

Trees for All is een CBF-erkend goed doel. Wij planten bossen in Nederland en het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden.

Een erkend goed doel

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar. We planten bossen in Nederland en in het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. We zijn een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo
icon-moederboom

Trees for All plant bomen voor het leven

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

icon-bos-2

0

duurzame bosprojecten gerealiseerd

icon-co2-vastleggen

0 ton

CO2 gecompenseerd via gecertificeerde credits

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring met bosaanplant en -herstel

Een groene en gezonde aarde voor iedereen

Simone-Groenendijk-bos

We bevinden ons in de eerste helft van een belangrijk decennium waarin iedereen het verschil kan en moet maken. In ons streven naar welvaart hebben we onze wereld in gevaar gebracht. En daarmee ook de toekomst van volgende generaties. We hebben te maken met klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. De bron van al het leven – de natuur – hebben we geëxploiteerd en vernietigd. Daardoor worden veel dieren, bomen en planten met uitsterven bedreigd. Onze aarde warmt op. Wetenschappers hebben berekend dat als de temperatuur meer dan 1,5 °C stijgt, dat grote gevolgen heeft voor al het leven op aarde. Kortom, alle seinen staan op rood. En daarom gaan wij voor groen.”

Simone Groenendijk, Directeur Trees for All

Voor en met iedereen

Trees for All gelooft in de kracht van samenwerken. We bouwen aan duurzame partnerships. Zo kunnen we onze betrokkenheid op de lange termijn garanderen en maximale impact uitoefenen. We gaan voor kwaliteit en kiezen onze projecten zorgvuldig. De donaties die we ontvangen, gebruiken we om die projecten te realiseren. Inmiddels werken we samen met meer dan 2.200 bedrijven en zijn er meer dan 14.000 actieve particuliere donateurs die ons steunen. Van klein tot groot: we planten bomen voor en met iedereen. Niet voor niets heten we Trees for All!

TfA-bomen-planten
Team Trees for All
ArBolivia-Trees-for-All
boom-planten-schop

Onze kernwaarden

Trees for All is een daadkrachtige organisatie met bevlogen mensen die zich met energie en plezier inzetten voor een groene en gezonde aarde. We doen ons werk op een duurzame, deskundige, betrouwbare, persoonlijke, respectvolle en positieve manier.

Maak kennis met ons team
boomplantdag-trees-for-all

Onze ambassadeurs

Sanne Vogel

melissa-drost

Melissa Drost

elize-been

Elize Been

Niek van den Adel

Louise-vet-ambassadeur-trees-for-all

Louise Vet

reinier-van-den-berg

Reinier van den Berg

Meer over onze ambassadeurs