Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Trees-for-All-groepsfoto

Over Trees for All

Trees for All is een CBF-erkend goed doel. We planten wereldwijd bomen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving.

Een erkend goed doel

Trees for All zet zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland via verschillende bosprojecten. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We zijn een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo ANBI-logo

Trees for All plant bomen voor het leven

Bomen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Bovendien is er zonder bomen geen leven. Daarom zetten we ons iedere dag in voor een bosrijke wereld. We planten nieuw bos, herstellen bestaand bos en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dat doen we aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo werken we aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

icon-bos-2

0

duurzame bosprojecten gerealiseerd

icon-co2-vastleggen

0 ton

CO2 gecompenseerd via gecertificeerde credits

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring met bosaanplant en -herstel

Een groene en gezonde aarde voor iedereen

Simone-Groenendijk-bos

We bevinden ons in de eerste helft van een belangrijk decennium waarin iedereen het verschil kan en moet maken. In ons streven naar welvaart hebben we onze wereld in gevaar gebracht. En daarmee ook de toekomst van volgende generaties. We hebben te maken met klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. De bron van al het leven – de natuur – hebben we geëxploiteerd en vernietigd. Daardoor worden veel dieren, bomen en planten met uitsterven bedreigd. Onze aarde warmt op. Wetenschappers hebben berekend dat als de temperatuur meer dan 1,5 °C stijgt, dat grote gevolgen heeft voor al het leven op aarde. Kortom, alle seinen staan op rood. En daarom gaan wij voor groen.”

Simone Groenendijk, Directeur Trees for All

Trees for All: voor en met iedereen

Bij Trees for All geloven we in de kracht van samenwerken. We bouwen aan duurzame relaties met onze projectpartners in binnen- en buitenland. Zo blijven we ook op de lange termijn betrokken bij onze projecten en kunnen we écht impact maken. De donaties die we ontvangen, gebruiken we om wereldwijd bosprojecten te realiseren. Die projecten kiezen we zorgvuldig. Daarbij gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit.

Inmiddels werken we samen met meer dan 2.000 bedrijven en zijn er meer dan 15.000 actieve particuliere donateurs die ons werk steunen. Van klein tot groot: we planten bomen voor en met iedereen. Niet voor niets heten we Trees for All!

TfA-bomen-planten
Team Trees for All
ArBolivia-Trees-for-All
boom-planten-schop

Onze kernwaarden

Trees for All is een daadkrachtige organisatie met bevlogen mensen die zich met energie en plezier inzetten voor een groene en gezonde aarde. We doen ons werk op een duurzame, deskundige, betrouwbare, persoonlijke, respectvolle en positieve manier.

Maak kennis met ons team
boomplantdag-trees-for-all

Onze ambassadeurs

Sanne Vogel

melissa-drost

Melissa Drost

elize-been

Elize Been

Niek van den Adel

Louise-vet-ambassadeur-trees-for-all

Louise Vet

reinier-van-den-berg

Reinier van den Berg

Meer over onze ambassadeurs