Over Trees for All

Trees for All is een CBF-erkend Goed Doel. Wij planten bossen in Nederland en het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden.

Een erkend goed doel

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status. Het CBF toetst of erkende goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen waardoor je verzekerd bent dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en je zeker weet dat Trees for All betrouwbaar is.

icon-moederboom

Trees for All plant bomen voor het leven

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant

icon-bos

0

bossen geplant en hersteld

icon-co2-vastleggen

0 ton

CO2 gecompenseerd

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring

Een groene en gezonde aarde voor iedereen

Simone-Groenendijk-bos

We bevinden ons in de eerste helft van een belangrijk decennium waarin iedereen het verschil kan én moet maken. In ons streven naar welvaart hebben we onze wereld en daarmee de toekomst van volgende generaties in gevaar gebracht. We hebben te maken met klimaatverandering én biodiversiteitsverlies. We hebben de bron van al het leven – de natuur- geëxploiteerd en vernietigd, waardoor veel dieren, bomen en planten met uitsterven worden bedreigd. Onze aarde warmt op en wetenschappers hebben berekend dat als de temperatuur meer dan 1,5 °C stijgt, dat grote gevolgen heeft voor al het leven op aarde.

Alle seinen staan op rood en daarom gaan wij voor groen.”

Simone Groenendijk, Directeur Trees for All

Voor en met iedereen

Trees for All gelooft in de kracht van samenwerken. Juist door te bouwen aan duurzame partnerships, kunnen we onze lange termijn betrokkenheid garanderen en maximale impact hebben. We gaan voor kwaliteit en kiezen daarom zorgvuldig onze projecten. Met de donaties die we ontvangen kunnen we deze projecten helpen realiseren. Inmiddels hebben we al ruim 500 business partners en meer dan 15.000 donateurs. Van klein tot groot, we planten bomen voor en met iedereen. Niet voor niks heten we Trees for All.

TfA-bomen-planten
ArBolivia-Trees-for-All
BAM Waalse Bos
Boomplantdag-bieslandse-bos
waalse-bos-boomplantdag
Limburg

Onze kernwaarden

Trees for All is een daadkrachtige organisatie met bevlogen mensen die zich met energie en plezier inzetten voor een groene en gezonde aarde. We doen ons werk op een duurzame, deskundige, betrouwbare, persoonlijke en positieve manier.

joly-aletta-boomplantdag-groene-woud
Maak kennis met ons team

Onze ambassadeurs

Louise Vet

Reinier van den Berg

Elize Been

Lodewijk Hoekstra

Jan Paul van Soest

Herman van der Zwan

Team DSM

Meer over onze ambassadeurs