Nalatenschappen

Door Trees for All op te nemen in jouw testament, kun je een groene en gezonde aarde doorgeven aan de generaties na je.

Wij planten bomen voor het leven

Onze aarde heeft meer bos nodig om klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te herstellen. Bomen zijn van onschatbare waarde voor al het leven op aarde. Daarom zet Trees for All zich dagelijks in voor een gezonde, groene aarde. Omdat wij geloven dat we het tij nog kunnen keren als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

Dankzij betrokken mensen zoals jij kunnen we jaarlijks vele projecten steunen. Dichtbij huis, maar ook in het buitenland. Het is altijd een prachtige ervaring om samen met onze donateurs jonge boompjes te mogen planten die uitgroeien tot een volwassen bos. En ons te realiseren dat het bos voort zal leven, ook als we er zelf niet meer zijn.

Overweeg je een goed doel op te nemen in jouw testament? En droom je net als wij van een bosrijke wereld waarin mens, dier en natuur in harmonie kunnen samenleven? Graag laten wij je kennismaken met ons nalatenschapsprogramma.

Wat kun je nalaten?

Je kunt Trees for All op meerdere manieren in jouw testament opnemen:
 

  • Erfstelling – Als je Trees for All (mede)erfgenaam maakt, ontvangen wij een percentage van de erfenis. Dit heet ook wel erfstelling. Je bepaalt zelf wie welk percentage krijgt.
  • Legaat – Als je Trees for All niet tot erfgenaam wilt benoemen, maar wel in jouw testament wilt opnemen, kun je Trees for All een legaat nalaten. Dit betekent dat je een vastgesteld geldbedrag of een bepaald goed (bijvoorbeeld een huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille) nalaat aan Trees for All.

Geen erfbelasting

Trees for All is een goed doel met een ANBI-status. Dat betekent dat wij geen erfbelasting hoeven te betalen over het bedrag dat je ons nalaat. Ook zijn we een Erkend Goed Doel en voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Zo kun je ervan uitgaan dat we zorgvuldig omgaan met iedere euro en hierover verantwoording afleggen.

anbi-logo-wit
cbf-logo-wit

Persoonlijk contact

Het maken van een testament is geen alledaagse bezigheid. Onze relatiemanager nalatenschappen Aletta Janssen denkt graag met je mee.

“Veel mensen schuiven het voor zich uit. Maar ik merk in gesprekken met donateurs dat het ook rust kan geven als het wel geregeld is. Wil je met mij van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Dan ga ik graag met je in gesprek over de impact van jouw nalatenschap. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Daarnaast is een videogesprek of telefonisch contact uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk is alles wat je mij vertelt vertrouwelijk.”

Je kunt Aletta Janssen mailen op aletta.janssen@treesforall.nl of bellen op 030-2040744 (kantoor) en 06-45285591 (mobiel).

Nalatenschappen

“Ik wens een gezonde planeet voor onze kleinkinderen. We moeten de aarde veiligstellen voor komende generaties. En hoe kan dat beter dan door bomen te planten voor hun toekomst?”

Mevrouw de Bruin

Wil je Trees for All gelijk in jouw testament opnemen?

Dan kan de notaris de volgende gegevens gebruiken:


Statutaire naam: Trees for All Stichting
Statutaire zetel: Aalsmeer
Bezoekadres: Rotsoord 3a, 3523 CL Utrecht
Postadres: Rotsoord 3a, 3523 CL Utrecht
Kamer van Koophandel: 34124154
Rekeningnummer m.b.t. nalatenschappen: IBAN NL30TRIO0212484109

Meer weten?

Denk je erover om Trees for All in jouw testament op te nemen? We helpen je graag. Neem contact op met onze relatiemanager nalatenschappen Aletta Janssen.

Neem persoonlijk contact op