Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
nalaten-trees-for-all

Wij planten bomen voor het leven

Onze aarde heeft meer bos nodig. Om klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te herstellen. Bomen zijn van onschatbare waarde voor al het leven op aarde. Daarom zet Trees for All zich dagelijks in voor een gezonde, groene aarde. Omdat wij geloven dat we het tij nog kunnen keren als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

Dankzij betrokken mensen zoals jij kunnen we jaarlijks vele projecten steunen. Dichtbij huis, maar ook in het buitenland. Het is altijd een prachtige ervaring om samen met onze donateurs jonge boompjes te mogen planten die uitgroeien tot een volwassen bos. En ons te realiseren dat het bos voort zal leven, ook als we er zelf niet meer zijn.

Overweeg je een goed doel op te nemen in jouw testament? En droom je net als wij van een bosrijke wereld waarin mens, dier en natuur in harmonie kunnen samenleven? Graag laten wij je kennismaken met ons nalatenschapsprogramma.

Wat kun je nalaten aan Trees for All?

Je kunt Trees for All op meerdere manieren in jouw testament opnemen:

  • Erfstelling – Als je Trees for All (mede)erfgenaam maakt, ontvangen wij een percentage van de erfenis. Dit heet ook wel erfstelling. Je bepaalt zelf wie welk percentage krijgt.
  • Legaat – Als je Trees for All niet tot erfgenaam wilt benoemen, maar wel in jouw testament wilt opnemen, kun je Trees for All een legaat nalaten. Dit betekent dat je een vastgesteld geldbedrag, een vastgesteld percentage van je nalatenschap of een bepaald goed (bijvoorbeeld een huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille) nalaat aan Trees for All. Het is mogelijk meerdere legaten op te nemen in het testament.

Het verhaal van Johan en Carola

Nalaters Johan en Carola besloten om Trees for All als enig erfgenaam op te nemen in hun testament. “We hebben zelf geen kinderen, maar willen wel graag iets moois doorgeven aan álle kinderen van de wereld. Door te investeren in de natuur helpen we generaties na ons.”

Lees verder
nalaten-trees-for-all

Geen erfbelasting

Trees for All is een goed doel met een ANBI-status. Dat betekent dat wij geen erfbelasting hoeven te betalen over het bedrag dat je ons nalaat. Ook zijn we een Erkend Goed Doel en voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Zo kun je ervan uitgaan dat we zorgvuldig omgaan met iedere euro en hierover verantwoording afleggen.

ANBI-logo CBF-logo
aletta-janssen

Persoonlijk contact

Het maken van een testament is geen alledaagse bezigheid. Onze relatiemanager nalatenschappen Aletta Janssen denkt graag met je mee.

“Veel mensen schuiven het voor zich uit. Maar ik merk in gesprekken met donateurs dat het ook rust kan geven als het wel geregeld is. Wil je met mij van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Dan ga ik graag met je in gesprek over de impact van jouw nalatenschap. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Daarnaast is een bezoek bij je thuis, een videogesprek of telefonisch contact uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk is alles wat je mij vertelt vertrouwelijk.”

Je kunt Aletta Janssen mailen op aletta.janssen@treesforall.nl of bellen op 030-2040744 (kantoor) en 06-45285591 (mobiel).

Wil je Trees for All gelijk in jouw testament opnemen?

Dan kan de notaris de volgende gegevens gebruiken:

Statutaire naam: de Trees for All Stichting ofwel haar rechtsopvolger
Statutaire zetel: Aalsmeer
Bezoekadres: Voetiusstraat 2, 3512 JM Utrecht
Postadres: Voetiusstraat 2, 3512 JM Utrecht
Kamer van Koophandel: 34124154
Rekeningnummer m.b.t. nalatenschappen: IBAN NL30TRIO0212484109

Laat online na aan Trees for All via NuNotariaat

Via NuNotariaat kun je eenvoudig en online Trees for All opnemen in jouw testament. NuNotariaat stelt haar klanten in de gelegenheid zelf in eigen tempo een akte op te stellen en voor een vaste prijs. Meer informatie vind je hier.

logo-nunotariaat
nalaten-aan-trees-for-all

“Ik wens een gezonde planeet voor onze kleinkinderen. We moeten de aarde veiligstellen voor komende generaties. En hoe kan dat beter dan door bomen te planten voor hun toekomst?”

– Mevrouw de Bruin, nalater aan Trees for All

Schenken bij leven met belastingvoordeel

Wil je tijdens je leven een structurele bijdrage leveren aan een bosrijke wereld, met belastingvoordeel? Met een periodieke schenking aan Trees for All kunnen we samen meer impact maken, zonder dat het je extra geld kost. 

Naar periodiek schenken