Word partner van Trees for All

Wil jij investeren in een groene toekomst door bomen te planten of zakelijke CO2-uitstoot te compenseren? Word net als meer dan 600 andere bedrijfspartner van Trees for All. Ontdek welke samenwerking het beste bij jouw bedrijf past.

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Trek je laarzen alvast maar aan: als bedrijfsbospartner plant je jouw eigen bos op naam. Zo lever je een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

Word bedrijfsbospartner
Compenseer je CO2-uitstoot

Compenseer je CO2-uitstoot

Ben je gemotiveerd om de CO2-uitstoot van jouw bedrijf structureel te reduceren? En zoek je een duurzame manier om de resterende CO2-uitstoot te compenseren? Wij denken graag met je mee.

Word CO2-partner
Per product of dienst bomen planten

Per product of dienst bomen planten

Wil je per product of dienst één of meer bomen laten planten? Dan kun je bij ons bomenpartner worden. Zo groeit het bos mee met jouw organisatie.

Word bomenpartner
Samenwerking op maat

Samenwerking op maat

Een jubileumfeest, een campagne of een duurzaamheidsstrategie. Allemaal redenen om bij ons aan te kloppen voor een samenwerking op maat.

Ontdek de mogelijkheden
BAM Waalse Bos

Bedrijfspartners in duurzaamheid

Trees for All werkt samen met al meer dan 600 bedrijfspartners. Groot of klein, al deze bedrijven zetten zich in voor een groene en gezonde aarde. Benieuwd met welke bedrijven wij een partnerschap hebben?

Bekijk onze bedrijfspartners

Onze nieuwste partners

Verhalen van onze bedrijfspartners

Kleding met een groen randje |  Scotch & Soda

Kleding met een groen randje | Scotch & Soda

Scotch & Soda wil bomen planten: het liefst zoveel mogelijk. Dat doet het kledingmerk samen met Trees for All. Onze samenwerking is in 2021 gestart. En ondertussen groeit het Scotch & Soda-bos nog steeds! Aantrekkelijke collecties maken die functioneel, kwalitatief én duurzaam zijn. Dat is het uitgangspunt van…

Lees het verhaal
Feestelijke yoghurts zonder footprint

Feestelijke yoghurts zonder footprint

Dat yoghurt lekker en gezond is, moge voor veel mensen duidelijk zijn. En het is uiteraard een prachtig natuurproduct. Maar kun je er ook duurzaam in ondernemen? De oprichters van de Yoghurt Barn laten zien hoe je verantwoord yoghurt serveert door klimaatpositief te handelen. De echte zuivelliefhebber kent ze wel:…

Lees het verhaal
Een duurzaam kaartje | Kaartje2go

Een duurzaam kaartje | Kaartje2go

Of je er nu eentje ontvangt voor je verjaardag, met kerst of gewoon voor de fun: een kaartje in je brievenbus geeft een goed gevoel. Maar zo’n kaartje heeft natuurlijk wel impact op het klimaat. Webwinkel Kaartje2go.nl wil daarom op zo’n duurzaam mogelijke manier kaarten versturen. Ieder jaar verstuurt…

Lees het verhaal
Kleding met een verhaal | Ohdeer

Kleding met een verhaal | Ohdeer

Stoere, duurzame kleding die bijdraagt aan het behoud van de natuur. Dat is van belang voor Arnout Vrieling en Paul van Renselaar, oprichters van Ohdeer Clothing. Ze verkopen sweaters en T-shirts voor jong en oud en planten voor ieder verkocht item een boom. Win-win “Duurzaamheid is de essentie van…

Lees het verhaal
Lees meer partnerverhalen