Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
d-jameson-rage-zilp3sgjd8u

Word partner van Trees for All

Als partner van Trees for All lever je een tastbare bijdrage aan een bosrijke wereld. Dankzij jouw (meerjarige) steun kunnen we nog meer bomen planten in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo geef jij een concrete invulling aan je duurzaamheidsbeleid!

Samen voor een bosrijke wereld

Overweeg je om partner te worden? Geweldig! Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Er zijn verschillende partnerschappen mogelijk.

Bedrijfsbospartner

Bedrijfsbospartner

Als bedrijfsbospartner doneer je minimaal € 12.000. Wij planten hiervoor in totaal 2.000 bomen in Nederland en in het buitenland. Bovendien ga je in Nederland jouw eigen bedrijfsbos op naam planten.

Word bedrijfsbospartner
Landschapspartner

Landschapspartner

Als landschapspartner doneer je minimaal €12.000. We planten daarvoor 1.000 bomen op het Nederlandse platteland en 1.000 in het buitenland. En het leukste: je mag een deel van de bomen in Nederland zelf planten!

Word landschapspartner
CO2-partner

CO2-partner

Ben je bezig de CO2-uitstoot van jouw organisatie structureel te reduceren? Dan kun je als CO2-partner de resterende uitstoot (minimaal 250 ton per jaar) duurzaam bij Trees for All compenseren.

Word CO2-partner
Bomenpartner

Bomenpartner

Als bomenpartner doneer je minimaal €1.000, drie jaar lang. Wij planten dan minimaal 200 bomen per jaar. Doneer bijvoorbeeld bomen per product of dienst of kies voor een eigen invulling.

Word bomenpartner
Samenwerking op maat

Samenwerking op maat

Wil jij je bedrijf op een tastbare manier vergroenen? Vier je een unieke mijlpaal? Of lanceer je een duurzaamheidscampagne? Met een samenwerking op maat geef je hier een écht groene invulling aan!

Ontdek de mogelijkheden
  • Je levert een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

  • Je maakt brede impact: alle projecten van Trees for All dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én een gezonde leefomgeving.

  • Je geeft een concrete invulling aan jouw duurzaamheids- of mvo-beleid. Bovendien ontvang je van ons een toolkit om onze samenwerking uit te dragen naar jouw achterban.

  • Trees for All heeft al 25 jaar ervaring met de aanplant van bomen in Nederland en in het buitenland.

  • We zijn een Nederlandse stichting met een CBF-erkenning voor goede doelen en een ANBI-status.

boomplantdag-bedrijfsbospartners
bedrijfsbospartner-trees-for-all
bomenpartner
bedrijfsbospartner-loccitane

Onze nieuwste partners

Bekijk alle partners

Verhalen van onze bedrijfspartners

In Groningen groeit een Vandebron-bos: “Onze klanten planten zelf mee”

In Groningen groeit een Vandebron-bos: “Onze klanten planten zelf mee”

Vandebron zet vol in op de verduurzaming van ons land. Het gasverbruik van klanten compenseren via projecten in het buitenland paste dus niet meer zo goed bij hun missie. Vorig jaar veranderde de groene energieleverancier van strategie: nu steunt het bedrijf duurzame initiatieven in eigen land via Trees for All.

Lees het verhaal
Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Laat je de auto vaak staan en pak je in plaats daarvan de bus of trein? Dan reis je al duurzaam. Toch stoot het openbaar vervoer ook broeikasgassen uit. Als het aan onze partner Arriva ligt, maken haar reizigers vanaf 2025 alleen nog CO2-neutrale ritten. Daarom werkt het vervoersbedrijf bijvoorbeeld…

Lees het verhaal
Meer inspiratie

Heb je vragen?

Wil je partner van Trees for All worden, maar heb je nog vragen? Neem contact op met een van onze collega’s. We staan je graag te woord!

Neem contact op
Collega's Trees for All

Over Trees for All

Stichting Trees for All zet zich wereldwijd in voor een bosrijke wereld. We planten bomen via onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. Zo werken we iedere dag aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving voor ons allemaal! Trees for All is een non-profitorganisatie, met een CBF-erkenning voor goede doelen en een ANBI-status.

Meer over ons