Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
d-jameson-rage-zilp3sgjd8u

Word partner van Trees for All

Wil jij met jouw organisatie concreet bijdragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving? Word bedrijfspartner van Trees for All. Plant bomen met jouw bedrijf of compenseer je onvermijdelijke zakelijke CO2-uitstoot. Vele bedrijven gingen je al voor!

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Trek je laarzen alvast aan, want als bedrijfsbospartner plant je samen met je collega’s of relaties een eigen bos op naam. Op deze manier lever je een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

Word bedrijfsbospartner
Een stukje landschap planten

Een stukje landschap planten

Als landschapspartner plant je een stukje landschap tijdens een van onze boomplantdagen in Nederland. Zo draag je bij aan het behoud van onze unieke landschappen en aan meer biodiversiteit.

Word landschapspartner
CO2-uitstoot compenseren

CO2-uitstoot compenseren

Ben je bezig om de CO2-uitstoot van jouw bedrijf structureel te reduceren? En zoek je een duurzame manier om de resterende uitstoot te compenseren? Dan kun je CO2-partner worden.

Word CO2-partner
Jaarlijks bomen planten

Jaarlijks bomen planten

Als bomenpartner plant je jaarlijks bomen. Je kunt hier je eigen invulling aan geven. Plant bijvoorbeeld bomen per product of dienst, of doneer een percentage van je omzet.

Word bomenpartner
Samenwerking op maat

Samenwerking op maat

Een jubileumfeest, campagne of nieuwe duurzaamheidsstrategie: het zijn allemaal redenen om bij ons aan te kloppen voor een samenwerking op maat. We denken graag met je mee!

Ontdek de mogelijkheden

Bedrijfspartners in duurzaamheid

Trees for All werkt samen met meer dan 2.200 organisaties. Van grote corporate organisaties tot kleine start-ups: al deze bedrijven zetten zich in voor een groene en gezonde aarde. Benieuwd met welke bedrijven wij een partnerschap hebben?

Bekijk onze bedrijfspartners

Onze nieuwste partners

Verhalen van onze bedrijfspartners

Een boom bij elke bril van Ace & Tate

Een boom bij elke bril van Ace & Tate

Sommige partners van Trees for All werken op een unieke manier aan een bosrijke wereld. Neem Ace & Tate. Dit Amsterdamse brillenmerk compenseert sinds 2021 haar CO2-uitstoot bij ons en gaat zelfs een stap verder. Klanten die een bril kopen, kunnen met één simpele klik een boom doneren aan Trees…

Lees het verhaal
Een duurzaam kaartje | Kaartje2go

Een duurzaam kaartje | Kaartje2go

Of je er nu eentje ontvangt voor je verjaardag, met kerst of gewoon voor de fun: een kaartje in je brievenbus geeft een goed gevoel. Maar zo’n kaartje heeft natuurlijk wel impact op het klimaat. Webwinkel Kaartje2go.nl wil daarom op zo’n duurzaam mogelijke manier kaarten versturen. Ieder jaar verstuurt…

Lees het verhaal
Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Laat je de auto vaak staan en pak je in plaats daarvan de bus of trein? Dan reis je al duurzaam. Toch stoot het openbaar vervoer ook broeikasgassen uit. Als het aan onze partner Arriva ligt, maken haar reizigers vanaf 2025 alleen nog CO2-neutrale ritten. Daarom werkt het vervoersbedrijf bijvoorbeeld…

Lees het verhaal
Lees meer partnerverhalen