Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boomplantdag-bedrijfsbospartners

Word bedrijfsbospartner

Wil jij met jouw bedrijf bijdragen aan een bosrijke wereld? Als bedrijfsbospartner van Trees for All plant je je eigen bedrijfsbos op naam, samen met jouw collega's of relaties. Zo lever je een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

Bedrijfsbospartner worden: zo werkt dat

Met een donatie van minimaal € 12.000 kun je bedrijfsbospartner van Trees for All worden. Hiervoor kunnen wij maar liefst 2.000 bomen planten in onze bosprojecten. We planten de helft van jouw bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Welke projecten dit zijn, bepalen we in overleg met jou. Maar wat vaststaat, is dat je met jouw donatie wereldwijd impact maakt.

Als bedrijfsbospartner mag je bovendien zélf je handen uit de mouwen steken. Tijdens een van onze boomplantdagen plant je samen met jouw medewerkers of relaties de eerste bomen van jullie eigen bedrijfsbos. Een onvergetelijke ervaring, waarmee je laat zien dat jouw organisatie bijdraagt aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Trek die laarzen maar vast aan!

boomplantdag-bedrijfsbospartners
bedrijfsbospartner-loccitane
boomplantdag-bedrijfsbospartners
bedrijfsbospartner-trees-for-all
bosaanplant

Wat we jou bieden als bedrijfsbospartner:

  • Een uniek bedrijfsbos op naam (minimaal 2.000 bomen)

  • Een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld

  • Een persoonlijk bewijs van donatie

  • De keuze voor een project in Nederland en een project in het buitenland

  • Naamsvermelding op de website van Trees for All

  • Deelname aan een van onze boomplantdagen samen met je medewerkers en/of relaties

  • Updates over de groei van jouw bedrijfsbos

  • Gebruik van Trees for All-logo, beeldmateriaal en projectinformatie voor je eigen communicatie

Zo ziet een boomplantdag eruit

icon-aanplant

Minder dan 2.000 bomen planten?

Wil je graag bomen planten met jouw bedrijf, maar minder dan 2.000? Dan verwelkomen we je graag als bomenpartner van Trees for All!

Zo word je bomenpartner

Inspiratie van andere partners

In Groningen groeit een Vandebron-bos: “Onze klanten planten zelf mee”

In Groningen groeit een Vandebron-bos: “Onze klanten planten zelf mee”

Vandebron zet vol in op de verduurzaming van ons land. Het gasverbruik van klanten compenseren via projecten in het buitenland paste dus niet meer zo goed bij hun missie. Vorig jaar veranderde de groene energieleverancier van strategie: nu steunt het bedrijf duurzame initiatieven in eigen land via Trees for All.

Lees het verhaal
Voor elke overgeslagen kamerschoonmaak plant Hotels for Trees een boom

Voor elke overgeslagen kamerschoonmaak plant Hotels for Trees een boom

Een boom planten was nog nooit zo makkelijk. Slaap je in een hotel dat aangesloten is bij onze partner Hotels for Trees? Dan hoef je alleen maar de tussentijdse schoonmaak over te slaan. In ruil daarvoor doneert het hotel een boom, die wij planten. Hoe kwam oprichter Floris Licht op…

Lees het verhaal

Heb je vragen?

Wil je bedrijfsbospartner worden en heb je nog vragen? Neem contact op met een van onze collega’s. We helpen je graag verder!

Neem contact op
Team Trees for All

Over Trees for All

Trees for All zet zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland via duurzame bosprojecten. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. Zo werken we iedere dag aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving voor ons allemaal. Trees for All is een CBF-erkend goed doel met een ANBI-status.

Ontdek onze werkwijze