Geef een boom cadeau

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Geef een boom! Wij planten de boom in een duurzaam project en jij ontvangt een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

icon-boom-cadeau

Een uniek en duurzaam cadeau

Wil je iemand blij maken met een bijzonder en blijvend cadeau? Of ben je op zoek naar een geschenk met een speciale betekenis? Geef dan een boom cadeau!

Een boom staat symbool voor nieuw leven en groei. Daarom is een boom een prachtig cadeau voor alle gelegenheden. We hebben bijvoorbeeld bomen voor een bruiloft, een geboorte, een verjaardag of wanneer iemand is geslaagd. Of gewoon voor iemand die alles al heeft.

De bomen die je cadeau geeft, planten wij namens jou in duurzame projecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Als bewijs krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven!

Hiermee geef je niet alleen een origineel cadeau, maar draag je ook bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht dat op het certificaat komt te staan en kies wanneer je het cadeau wil verzenden.

Een groen en duurzaam cadeau voor elke gelegenheid

Geef een uniek cadeau én investeer in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Voor welke gelegenheid wil jij een boom cadeau geven?

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Geef je een boom cadeau? Dan ontvang je van ons een certificaat als bewijs. Hierop staan jouw naam en de naam van de ontvanger. Je kunt het certificaat zelf printen op duurzaam papier of per mail versturen naar de ontvanger. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo
ANBI-logo
`plant_een_boom
boom-planten-earth-day
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
koffieoogst-bolivia
boomtop-bolivia