Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-geven

Geef een boom cadeau

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Geef een boom! Wij planten de bomen namens jou via onze duurzame projecten. Als bewijs krijg je een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

icon-boom-cadeau

Een uniek en duurzaam cadeau

Wil je iemand blij maken met een bijzonder en blijvend cadeau? Of ben je op zoek naar een geschenk met een speciale betekenis? Geef dan een boom cadeau! Hiermee draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor mens én dier. Als dat geen cadeau met impact is…

Een boom staat symbool voor nieuw leven en groei. Daarom is het een perfect cadeau voor allerlei gelegenheden. Denk aan een bruiloft, geboorte, verjaardag of ter nagedachtenis aan iemand die is overleden. Of gewoon voor iemand die alles al heeft.

De bomen die je geeft, planten wij namens jou in duurzame projecten in Nederland en in het buitenland. Je kiest zelf welke projecten dat zijn. Als bewijs krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw cadeau wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en kies zelf wanneer je het naar de ontvanger wil versturen.

Een groen en duurzaam cadeau voor elke gelegenheid

Geef een uniek cadeau en investeer in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Voor welke gelegenheid wil jij een boom cadeau geven?

geef-een-boom-verjaardag-cadeau

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Geef je een boom cadeau? Dan ontvang je van ons een certificaat als bewijs. Hierop staan jouw naam en de naam van de ontvanger. Je kunt het certificaat zelf printen op duurzaam papier of per e-mail versturen naar de ontvanger. De verzenddatum kun je zelf instellen. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld!

CBF-logo ANBI-logo
plant_een_boom
boom-planten-earth-day
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
sifaka-madagaskar
ArBolivia-Trees-for-All
koffieoogst-bolivia
boomtop-bolivia