Boom Cadeau

Geef een boom cadeau

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Geef een boom cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen.

Waar is het voor?

Hoeveel bomen wil jij cadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Verras met het grootste cadeau ter wereld

Je wilt iemand blij maken met een bijzonder cadeau, maar weet niet zo goed wat je kunt geven? Wij hebben het antwoord: geef een boom! Onze cadeaubomen zijn er in vele vormen. Zo hebben we Verjaardagsbomen, Huwelijksbomen en Geboortebomen. En die blijven voor altijd. Zo dragen jullie samen bij aan een groenere aarde en een gezondere leefomgeving. We noemen ze niets voor niks het grootste cadeau ter wereld.

Voor iedere gelegenheid een groen en duurzaam cadeau

Het cadeau

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

boom cadeau geven

Geef nu een boom voor later

Met jouw boomcadeau draag je bij aan een groenere en gezonde aarde.

Waar is het voor?

Hoeveel bomen wil jij cadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel