Geef een boom cadeau

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Geef een boom en je ontvangt een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt doen.

icon-boom-cadeau

Aan wie geef jij een boom cadeau?

Wil je iemand blij maken met een bijzonder en blijvend cadeau, maar weet je niet zo goed wat je kunt geven? Geef dan een boom!

Onze cadeaubomen zijn er voor alle gelegenheden. We hebben bijvoorbeeld Verjaardagsbomen, Huwelijksbomen en Geboortebomen. Dat is nog eens een duurzaam en groen cadeau!

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in een project in het buitenland. Als bewijs voor het planten van de bomen, ontvang je een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt doen!

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wil geven

Wij planten de helft van de bomen planten we in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Wanneer je een boom cadeau geeft, ontvang je een certificaat als bewijs. Jouw naam en de naam van de ontvanger komen hierop te staan. Je kunt het certificaat zelf uitprinten op duurzaam papier of per mail versturen naar de ontvanger. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

`plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
Waalse Bos
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Opmeer-bomen-water-ghana
koffieoogst-bolivia
Vietnam-kustherstel
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
Costa-Rica-jaguar