Een boom ter nagedachtenis

Wil jij een betekenisvol cadeau geven ter nagedachtenis aan iemand die overleden is? Laat dan een boom planten. Hiermee geef je de nabestaanden een blijvende herinnering.

Laat een boom planten voor iemand die is overleden

Een boom staat symbool voor een gezonde en duurzame toekomst. Zo kan het einde van een leven, het begin van nieuw leven zijn. Laat een boom planten als blijvende herinnering.

Voor onze geliefde vader die overleden is, laten wij bomen planten. Dat is zo passend, want hij is lang actief geweest met wilgen knotten en werd ook wel ‘de man van het hout’ genoemd. – Noor

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Certificaat-Ter-nagedachtenis

Een tastbaar aandenken

Als bewijs voor het planten van de bomen, ontvang je een certificaat dat je kunt schenken. Hierop kun je een persoonlijk bericht toevoegen voor de nabestaanden. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per mail.

Plant een herinneringsboom

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

boomtop-bolivia
bos-zonlicht
Waalse Bos
Oeganda_boer_nursery
Oeganda-bomenstekje
Opmeer-Ghana-nursery
Opmeer-bomen-water-ghana
Vietnam-kustherstel
Bieslandse-bos-vlinder
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
Leguaan