Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-ter-nagedachtenis

Een herdenkingsboom ter nagedachtenis

Wil jij een betekenisvol cadeau geven ter nagedachtenis aan iemand die is overleden? Laat dan een herdenkingsboom planten. Hiermee geef je de nabestaanden een blijvende herinnering met positieve impact op de aarde.

Een boom planten ter nagedachtenis

Is er iemand in je omgeving overleden? En wil je de nabestaande(n) een hart onder de riem steken? Dan kun je via Trees for All een herdenkingsboom planten.

Voor veel mensen is een boom een teken van troost. Ook kan het geven van een boom helpen om de herinneringen aan de overledene levend te houden. Bovendien draag je met dit tastbare aandenken een extra steentje bij aan een bosrijke wereld.

De bomen die jij geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kunt kiezen uit twee projecten in Nederland en twee in het buitenland. Als bewijs ontvang je van ons een certificaat dat je aan de nabestaanden kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Zo geef je een herdenkingsboom

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw herdenkingsboom.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de herinneringsbomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en kies wanneer je het certificaat wil versturen.

Een persoonlijke boodschap

Als bewijs voor het planten van de bomen, ontvang je van ons certificaat. Hierop kun je een persoonlijk bericht schrijven voor de nabestaanden en laten weten dat je aan hen denkt. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per e-mail naar de ontvanger(s). Je kunt zelf bepalen op welke datum je het certificaat verzendt.

Geef een herinneringsboom

Blijvende positieve impact

Een herdenkingsboom is meer dan alleen een tastbaar aandenken. Een boom heeft namelijk positieve impact op de planeet. Bomen nemen CO2 op en dragen zo bij aan het tegengaan van klimaatverandering. Ook zijn bossen het leefgebied van talloze planten en dieren. Tot slot zorgen bomen voor zuurstof, water, voedsel en schone lucht. Met jouw herdenkingsboom zorg je dus voor een groene en gezonde leefomgeving voor al het leven op aarde. Dat kan een troostrijke gedachte zijn.

icon-moederboom

“Op de sterfdag van mijn vader geef ik bomen cadeau aan mijn moeder. Voor ons is dit een manier om troost te vinden bij elkaar en de herinneringen aan mijn vader levend te houden.”
– Wessel

Wat gebeurt er met jouw bomen?

Wij planten de herinneringsbomen in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Deze projecten zijn gericht op de aanplant van nieuw bos en bosherstel. Ze dragen bij aan een beter klimaat, aan het herstel van het leefgebied van planten en dieren en aan gezonde leefomstandigheden. Wil je meer weten over de projecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Bieslandse-bos-vlinder
boomtop-bolivia
bos-zonlicht
Opmeer-bomen-water-ghana
Aanplant Drenthe
Een jong boompje in Drenthe
sifaka-madagaskar

CBF-erkend goed doel

Bij Trees for All zetten we ons al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We zijn een CBF-erkend goed doel met ANBI-status. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen rondom kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kun jij ervan op aan dat we jouw herdenkingsboom planten in het gekozen project.

CBF-logo
ANBI-logo