Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Waalse-bos-luchtfoto-strook

Projectaanvraag indienen

Heb jij een goed idee voor een duurzaam (her)bebossingsproject? Dien hier je projectvoorstel in!

Trees for All werft fondsen voor duurzame projecten in heel de wereld. De projecten die wij steunen, kunnen worden gerealiseerd dankzij particuliere en zakelijke donaties. Wij selecteren onze (bos)projecten aan de hand van diverse criteria waarbij duurzame aanplant en beheer, klimaatverbetering en biodiversiteit centraal staan. Wil jij een project indienen? Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Nederland

Nederland

In Nederland levert Trees for All een bijdrage aan verschillende type projecten, zoals het planten van nieuw bos, herstel van bos, voedselbossen, landschapselementen of stedelijk groen.

Projectaanvraag Nederland
Buitenland

Buitenland

Bij het selecteren van onze buitenlandse bosprojecten staan lokale betrokkenheid, duurzame bosontwikkeling en maatschappelijke impact centraal.

Projectaanvraag buitenland
GroenDoen Fonds

GroenDoen Fonds

Het GroenDoen Fonds is er voor kleinschalige boomplantprojecten in Nederland waarbij initiatiefnemers samen hun lokale omgeving willen vergroenen.

Projectaanvraag GroenDoen Fonds
Trees for Schools

Trees for Schools

Trees for Schools is een scholenprogramma speciaal voor het mbo. Studenten komen zelf in actie voor een groen schoolterrein. Kan jouw mbo-school meer groen gebruiken?

Meld je school aan