Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
waalse-bos

Projectaanvraag Nederland

Trees for All werft fondsen voor duurzame projecten in Nederland. Wil je een project in Nederland indienen? Bekijk onze criteria en stuur jouw aanvraag in.

Voor welke projecten in Nederland kun je een aanvraag indienen?

In Nederland levert Trees for All een bijdrage aan de volgende type projecten:

  • Nieuw bos
  • Herstel bos
  • Voedselbos
  • Landschapselementen
  • Stedelijk groen

Onze bijdrage voor Nederlandse projecten is specifiek bedoeld voor de aanschaf van bomen en struiken, de aanplant en duurzaam beheer van de projectlocatie. Trees for All is geen boseigenaar, bosbeheerder, aannemer, kweker of adviesbureau.

Beoordeling van de aanvraag

Al onze projecten en projectpartners worden uitgebreid beoordeeld voordat we van start gaan. Zijn projecten goedgekeurd door het bestuur? Dan tekenen we een samenwerkingsovereenkomst, waarin de wederzijdse afspraken worden vastgelegd. Wij gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn, omdat we geloven in duurzame relaties en projecten. Kortom: we willen niet alleen bomen planten, maar met elkaar toekomstbestendige bossen creëren én behouden.

Zo dien je jouw projectaanvraag in

Om je op weg te helpen bij jouw aanvraag hebben we al onze uitgangspunten voor een projectaanvraag op een rij gezet. Ook hebben we een aanvraagformulier gemaakt. Zo weet je precies waar jouw aanvraag aan moet voldoen en hoe we het project beoordelen.

Let wel op: ook al voldoet jouw project aan alle criteria, we kunnen niet garanderen dat we financiële ondersteuning kunnen geven. We zijn geen vermogensfonds, maar een fondsenwervende organisatie. Op het moment dat wij een samenwerking aangaan met een projectpartner, dan doen we dat meestal op basis van voorfinanciering. Hiervoor maken wij een inschatting van de verwachte donaties en dus de haalbaarheid van het project.

Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

bomen-planten
grasmus-berk
zachte-berk-blad
bomen-planten-green-friday-forest
slak-hazelaar
bosaanplant
ree
hollandse-hout-jonge-bomen

Kleinschalige boomplantprojecten

Wil je als lokale stichting of (buurt)vereniging je omgeving vergroenen? Voor kleinschalige boomplantprojecten hebben we het GroenDoen Fonds ontwikkeld. Hiermee kun je aanspraak maken op een financiële bijdrage voor jouw project, zodat we Nederland samen nog groener maken.

stef-roell

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Stef Röell, Manager Bos & Klimaat, via stef.roell@treesforall.nl.