Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
actie-starten-schep-bomen-planten

Start je eigen actie

Wil jij geld inzamelen voor Trees for All? Zodat wij nog meer bomen kunnen planten in Nederland en in het buitenland? Zet dan je eigen actie op en haal jouw streefbedrag op. Voor elke €5 planten wij een boom!

Kom in actie voor een bosrijke wereld

Wil jij geld voor inzamelen voor bosrijke wereld? Doe je bijvoorbeeld mee aan een sponsorloop, organiseer je een fietstocht of vraag je donaties voor een verjaardag, huwelijk of geboorte? Hoe groot of klein jouw inzamelactie ook is, wij zijn er ontzettend blij mee. En de aarde ook!

Via ons speciale actieplatform zet je snel en eenvoudig een online inzamelactie op voor Trees for All. Je krijgt hier je persoonlijke actiepagina om geld in te zamelen. Deel deze vervolgens via WhatsApp, social media of email, en je actie kan beginnen!

De opbrengst van jouw actie gebruiken we om nog meer bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Voor elke €5 planten wij een boom. Zo kom je samen met ons in actie voor een groene aarde!

icon-aanplant

Start je eigen actie

Vraag boomdonaties voor je verjaardag, doe mee met een sponsorloop of organiseer je eigen evenement om geld op te halen voor Trees for All. Word jij onze nieuwe groene held?

Naar het actieplatform

Zo werkt het

icon-aanplant

1. Ga naar ons actieplatform

Ons actieplatform vind je hier: actievoortreesforall.nl

icon-boeren

2. Maak je persoonlijke actiepagina

Upload je leukste foto, vertel waarom jij in actie komt en hoe je dat gaat doen.

icon-partners

3. Deel je actie

Roep je vrienden, familie, kennissen, en collega’s op om geld in te zamelen!

boomplantdag-drenthe
plant_een_boom
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Bewoner-Bolivia-Andes
Leguaan
Costa-rica-jaguar
sifaka-madagaskar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia
Waalse-bos-top

Tips voor acties om geld in te zamelen

Boom-cadeau-verjaardag

Iets te vieren?

Vraag in plaats van een verjaardagscadeau, kraamcadeau of huwelijkscadeau of je familie en vrienden geld willen doneren voor bomen via jouw actiepagina.

wandelen-bos

Sportieve actie

Doe mee met een bestaande wandeling, fietstocht of marathon en laat je sponsoren. Zelf een tocht organiseren kan natuurlijk ook!

gitaar-bos

Voor de creatievelingen

Gebruik je talent: organiseer een concert, sporttoernooi, duurzaam diner of kunstexpositie en vraag donaties voor Trees for All.

plant_een_boom

Ga de uitdaging aan

Organiseer een challenge. Eet een maand lang plantaardig, laat je auto twee weken staan of koop een half jaar niets nieuws.

Ben je benieuwd naar acties van andere groene helden? Kijk op: actievoortreesforall.nl/acties

Waarom in actie komen voor Trees for All?

De wereld heeft meer bos nodig. Waarom? Wij mensen kunnen niet zonder bomen. Bossen slaan CO2 op, zorgen voor zuurstof, voedsel, water, schone lucht, werk… En ze zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich in voor een bosrijke wereld. We planten nieuw bos en herstellen bestaande bossen. Draag je ook een boompje bij met jouw actie?

Over onze projecten

De opbrengst van jouw actie gebruiken we om bomen te planten via onze duurzame bosprojecten. In Nederland én in het buitenland. Zo werken we wereldwijd aan een groene en gezonde aarde.

In Nederland planten we nieuw bos en herstellen we bestaand bos door het hele land. Zo zorgen we ervoor dat ons land bestand is tegen de gevolgen van klimaatverandering en toenemende CO2-uitstoot. Bovendien beschermen we met de bossen het leefgebied van allerlei planten en dieren, zoals vogels, vlinders en insecten. Daarnaast ondersteunen we de aanleg van voedselbossen, meer groen in steden en de ontwikkeling van landschapselementen.

In het buitenland is Trees for All actief in onder andere Mexico, Madagaskar, Vietnam en Bolivia. Hier werken we samen met lokale projectpartners aan nieuw bos en bosherstel. De projecten die we steunen, hebben ook altijd impact op de lokale bevolking. Bijvoorbeeld omdat de bossen voor gemeenschappen voor werk en inkomen zorgen. Kortom, met de aanplant van bomen zorgen we niet alleen voor een beter klimaat en meer biodiversiteit, maar dragen we ook bij aan betere leefomstandigheden!

Start je eigen actie