Plant een boom

Bomen zijn van levensbelang voor natuur, mens en dier. Zet je in voor een bosrijke wereld en plant samen met ons bomen in Nederland en in het buitenland.

Hoe kun je helpen?

De wereld heeft meer bos nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen.

Wij geloven dat iedereen een steentje kan bijdragen. Of beter gezegd, een boompje kan planten. Dus help ons met onze missie om wereldwijd meer bos te realiseren!

Plant mee in onze bosprojecten

Wil je als bedrijf bomen planten? Klik dan hier.

Plant mee in onze bosprojecten

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Ontvang een gepersonaliseerd certificaat

Door bomen te planten, help je mee om onze aarde groen en gezond te houden. Als bewijs van donatie ontvang je een certificaat met jouw naam erop.

Plant een boom

Waar gaat jouw donatie heen?

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in een duurzaam bosproject in het buitenland. Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is immers een wereldwijd probleem en de gevolgen zijn overal voelbaar. In welke projecten jouw bomen worden geplant, dat kies je zelf. Natuurlijk houden we je op de hoogte van wat er met jouw donatie gebeurt via onze Track & Trees e-mails!

Bekijk onze projecten
`plant_een_boom
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia

De impact van jouw bomen

Jouw bijdrage gaat eigenlijk veel verder dan een boom planten. Onze projecten hebben brede impact en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. In landen als GhanaCosta Rica en Vietnam herstellen we inheemse bossen samen met de lokale bevolking. Deze lokale betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde om bomen op een duurzame manier te kunnen planten én te behouden. We trainen mensen in duurzaam landgebruik en creëren werkgelegenheid. Zo heeft het bos waarde voor iedereen.

icon-boom-cadeau

Geef een boom cadeau!

Ben je op zoek naar een duurzaam verjaardagscadeau, kraamcadeau of huwelijkscadeau?
Geef een boom en ontvang een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen.

Boom cadeau geven