Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Plant een boom met jouw bedrijf

Bomen zijn van levensbelang voor natuur, mens en dier. Zet je in voor een bosrijke wereld en plant samen met ons bomen in Nederland en in het buitenland.

Hoe kun je helpen?

De wereld heeft meer bos nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen.

Ook met jouw bedrijf kun je een steentje bijdragen. Of beter gezegd, een boompje planten! Dus help ons met onze missie om wereldwijd meer bos te realiseren en geef een tastbare invulling aan jouw duurzaamheidsbeleid.

Plant mee in onze bosprojecten

Wil je als particulier bomen planten? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wilt planten

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw donatie!

icon-boeren

2. Kies twee projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Doneer gemakkelijk

Je kunt direct doneren met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Ook is achteraf betalen mogelijk.

icon-aanplant

4. Ontvang jouw persoonlijke certificaat

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een digitaal certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

Deel jouw persoonlijke certificaat

Wanneer je bomen met ons plant, ontvang je als bewijs van donatie een certificaat met jouw bedrijfsnaam erop. Zo kun je aan iedereen laten zien dat je bijdraagt aan een groene en gezonde aarde.

Plant een boom

Waar gaat jouw donatie heen?

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in een duurzaam bosproject in het buitenland. Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is immers een wereldwijd probleem en de gevolgen zijn overal voelbaar. In welke twee projecten jouw bomen worden geplant, dat kies je zelf. Natuurlijk houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze projecten, evenementen en leuke acties!

Bekijk onze projecten
plant_een_boom
bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia
icon-aanplant

Meer dan 150 bomen planten?

Wanneer je met jouw bedrijf meer dan 150 bomen per jaar wil planten, bijvoorbeeld één of meer bomen per verkocht product of dienst, dan kun je bij ons bomenpartner worden.

Meer over bomenpartner worden

De impact van jouw bomen

Jouw bijdrage gaat eigenlijk veel verder dan een boom planten. Onze projecten hebben brede impact en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. In landen als GhanaCosta Rica en Vietnam herstellen we inheemse bossen samen met de lokale bevolking. Deze lokale betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde om bomen op een duurzame manier te kunnen planten én te behouden. We trainen mensen in duurzaam landgebruik en creëren werkgelegenheid. Zo heeft het bos waarde voor iedereen.

icon-boom-cadeau

Geef een boom cadeau!

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor jouw medewerkers of relaties?
Geef een boom en ontvang een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt doen.

Boom cadeau geven