Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Boom-planten-zakelijk

Plant bomen met jouw bedrijf

Bij Trees for All kun je eenvoudig bomen doneren met jouw bedrijf. Wij planten de bomen namens jou in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw donatie!

Draag bij aan een bosrijke wereld

De wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Ook met jouw bedrijf kun je een steentje bijdragen. Of beter gezegd, een boompje planten!

Via Trees for All doneer je eenvoudig zoveel bomen als je wilt. Ook kies je zelf twee projecten waar wij de bomen namens jou mogen planten. Zo help je ons concreet met onze missie om wereldwijd meer bos te realiseren. Bovendien geef je zo een tastbare invulling aan jouw duurzaamheidsbeleid!

Plant mee in onze bosprojecten

Wil je als particulier bomen planten? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Een boom planten: zo werkt het

icon-bos-2

1. Bepaal het aantal bomen

Wij planten de helft van jouw bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Met jouw donatie maak je dus wereldwijd een verschil!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies twee projecten waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Doneer eenvoudig

Je kunt jouw bomen direct doneren met bijvoorbeeld een creditcard of iDeal. Betalen op factuur is ook mogelijk.

icon-aanplant

4. Ontvang jouw certificaat

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een digitaal certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

Deel jouw persoonlijke certificaat

Als bewijs van de bomen die je plant, ontvang je van ons een certificaat met jouw bedrijfsnaam erop. Zo kun je aan iedereen laten zien dat jouw organisatie bijdraagt aan een groene en gezonde aarde!

Plant een boom

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Wij planten de helft van jouw bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem en de gevolgen zijn overal voelbaar. Dat willen we dus ook wereldwijd aanpakken. Daarom steunt Trees for All wereldwijd verschillende bosprojecten. Je kiest zelf twee van deze projecten waar wij jouw bomen mogen planten. Natuurlijk houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze projecten, evenementen en leuke acties!

Bekijk onze projecten
plant_een_boom
bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia
icon-aanplant

Meer dan 200 bomen planten?

Wil je met jouw bedrijf meer dan 200 bomen per jaar planten? Dan kun je bomenpartner van Trees for All worden. Je draagt dan minstens drie jaar bij aan een bosrijke wereld!

Word bomenpartner

De impact van jouw bomen

Jouw bijdrage gaat veel verder dan het planten van een boom alleen. De projecten die we steunen, hebben brede impact. Dat betekent dat al onze projecten bijdragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én aan gezonde leefomstandigheden. In het buitenland herstellen we inheemse bossen samen met de lokale bevolking. Deze lokale betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde om bomen op een duurzame manier te kunnen planten én te behouden. We trainen mensen in duurzaam landgebruik en creëren werkgelegenheid. Zo heeft het bos waarde voor iedereen.

icon-boom-cadeau

Geef een boom cadeau!

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor jouw medewerkers of relaties?
Geef een boom en ontvang een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt doen.

Boom cadeau geven