Voor bedrijven

Wil je met jouw organisatie impact maken? Door samen met ons bomen te planten of CO2 te compenseren draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. Goed voor jouw bedrijf én de wereld. Hoe wil jij bijdragen?

Word partner

Word partner

Wil jij je eigen bedrijfsbos planten, CO2 compenseren of per verkocht product of dienst een boom planten? Ontdek welke samenwerking het beste bij jou past.

Word bedrijfspartner
Plant een boom

Plant een boom

Zet je in voor duurzaamheid en plant samen met ons bomen in Nederland en het buitenland. Je ontvang een certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

Plant een boom
Compenseer je CO2-uitstoot

Compenseer je CO2-uitstoot

Wil jij stappen zetten naar een duurzamere bedrijfsvoering? Compenseer de CO2-uitstoot van jouw bedrijf op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Compenseer CO2
Bomen cadeau geven

Bomen cadeau geven

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Geef een boom en ontvang een persoonlijk certificaat om te geven.

Geef een boom cadeau
Start een teamactie

Start een teamactie

Doe samen met je collega’s mee met een sponsorloop, ga een groene challenge aan of organiseer een zakelijk evenement om geld op te halen voor Trees for All.

Naar het actieplatform
Doneer als bedrijf

Doneer als bedrijf

Wil je als organisatie Trees for All financieel steunen? Met een eenmalige of periodieke donatie help je ons om onze missie te realiseren.

Doneer
BAM Waalse Bos

Bedrijfspartners in duurzaamheid

Trees for All werkt samen met al meer dan 600 bedrijfspartners. Groot of klein, al deze bedrijven zetten zich in voor een groene en gezonde aarde. Benieuwd met welke bedrijven wij een partnerschap hebben?

Bekijk onze bedrijfspartners

Verhalen van onze bedrijfspartners

Kleding met een verhaal | Ohdeer

Kleding met een verhaal | Ohdeer

Stoere, duurzame kleding die bijdraagt aan het behoud van de natuur. Dat is van belang voor Arnout Vrieling en Paul van Renselaar, oprichters van Ohdeer Clothing. Ze verkopen sweaters en T-shirts voor jong en oud en planten voor ieder verkocht item een boom. Win-win “Duurzaamheid is de essentie van…

Lees het verhaal
Een speciaal geboortebos voor de gemeente Amsterdam

Een speciaal geboortebos voor de gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heet iedere nieuwgeboren Amsterdammer welkom met een duurzaam geboortecadeau. Kersverse ouders kunnen ervoor kiezen om een boom te planten voor hun kindje. Een prachtig symbool voor een groene en gezonde toekomst! In 2019 heeft de gemeente Amsterdam de samenwerking gezocht met Trees for All. De eerste actie…

Lees het verhaal
Plantaardige mayo voor dier én milieu | Mayoneur

Plantaardige mayo voor dier én milieu | Mayoneur

Mayoneur wil de wereld van mayonaise verduurzamen. Hoe? Door verschillende soorten plantaardige mayonaise te maken. Goed voor de dieren én voor het milieu. Een missie die we van harte onderschrijven! Daarom is Trees for All sinds 2020 partner van Mayoneur. Goed eten verdient goede mayonaise. Dat is het uitgangspunt van…

Lees het verhaal
Arla verpakking vanaf nu klimaatneutraal!

Arla verpakking vanaf nu klimaatneutraal!

Arla heeft vanaf dit weekend het meest duurzame zuivelpak van Nederland. Door een aantal aanpassingen in het materiaal van de verpakking heeft het zuivelmerk de CO2- uitstoot die vrijkomt bij de productie sterk verminderd. De resterende CO2 uitstoot wordt gecompenseerd in samenwerking met Trees for All! Voor de nieuwe zuivelpakken…

Lees het verhaal
Lees meer partnerverhalen