Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Waalse-bos-luchtfoto-strook

Voor bedrijven

Wil je met jouw organisatie impact maken? Door samen met ons bomen te planten of CO2 te compenseren draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. Goed voor jouw bedrijf én de wereld. Hoe wil jij bijdragen?

Word partner

Word partner

Wil jij je eigen bedrijfsbos planten, CO2 compenseren of per verkocht product of dienst een boom planten? Ontdek welke samenwerking het beste bij jou past.

Word bedrijfspartner
Plant een boom

Plant een boom

Zet je in voor duurzaamheid en plant samen met ons bomen in Nederland en het buitenland. Je ontvangt een certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

Plant een boom
Sluit je aan bij Green Friday

Sluit je aan bij Green Friday

Wil jij met jouw bedrijf een tegengeluid laten horen op Black Friday? Sluit je dan aan bij de Green Friday beweging van Trees for All.

Sluit je aan
Compenseer je CO2-uitstoot

Compenseer je CO2-uitstoot

Wil jij stappen zetten naar een duurzamere bedrijfsvoering? Compenseer de CO2-uitstoot van jouw bedrijf op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Compenseer CO2
Bomen cadeau geven

Bomen cadeau geven

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Geef een boom en ontvang een persoonlijk certificaat om te geven.

Geef een boom cadeau
Start een teamactie

Start een teamactie

Doe samen met je collega’s mee met een sponsorloop, ga een groene challenge aan of organiseer een zakelijk evenement om geld op te halen voor Trees for All.

Naar het actieplatform
Doneer als bedrijf

Doneer als bedrijf

Wil je als organisatie Trees for All financieel steunen? Met een eenmalige of periodieke donatie help je ons om onze missie te realiseren.

Doneer
boomplantdag-eersel

Bedrijfspartners in duurzaamheid

Trees for All werkt samen met meer dan 2.200 bedrijven. Van grote corporate organisaties tot start-ups: al deze organisaties zetten zich in voor een groene en gezonde aarde. Benieuwd met welke bedrijven wij een partnerschap hebben?

Bekijk onze bedrijfspartners

Verhalen van onze bedrijfspartners

Een speciaal geboortebos voor de gemeente Amsterdam

Een speciaal geboortebos voor de gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heet iedere nieuwgeboren Amsterdammer welkom met een duurzaam geboortecadeau. Kersverse ouders kunnen ervoor kiezen om een boom te planten voor hun kindje. Een prachtig symbool voor een groene en gezonde toekomst! In 2019 heeft de gemeente Amsterdam de samenwerking gezocht met Trees for All. De eerste actie…

Lees het verhaal
Een boom bij elke bril van Ace & Tate

Een boom bij elke bril van Ace & Tate

Sommige partners van Trees for All werken op een unieke manier aan een bosrijke wereld. Neem Ace & Tate. Dit Amsterdamse brillenmerk compenseert sinds 2021 haar CO2-uitstoot bij ons en gaat zelfs een stap verder. Klanten die een bril kopen, kunnen met één simpele klik een boom doneren aan Trees…

Lees het verhaal
Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Laat je de auto vaak staan en pak je in plaats daarvan de bus of trein? Dan reis je al duurzaam. Toch stoot het openbaar vervoer ook broeikasgassen uit. Als het aan onze partner Arriva ligt, maken haar reizigers vanaf 2025 alleen nog CO2-neutrale ritten. Daarom werkt het vervoersbedrijf bijvoorbeeld…

Lees het verhaal
CO2-uitstoot verminderen bij Dataflex

CO2-uitstoot verminderen bij Dataflex

Bij Trees for All zetten we ons elke dag in voor een bosrijke wereld. Maar dat kunnen we niet alleen! Daarom zijn we blij met de steun van onze bedrijfspartners, zoals Dataflex. Dataflex ontwerpt producten waarmee je je werkplek ergonomisch kunt inrichten. Behalve de kwaliteit van de producten, zijn ook…

Lees het verhaal
Lees meer partnerverhalen