Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Waalse-bos-luchtfoto-strook

Voor bedrijven

Wil je met jouw organisatie impact maken? Bij Trees for All kun je als bedrijf op allerlei manieren bijdragen aan een bosrijke wereld. Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen!

Samen voor een bosrijke wereld

Trees for All krijgt steun van vele bedrijfspartners die samen met ons bomen planten of hun CO2-uitstoot bij ons compenseren. Maar er zijn ook andere manieren om (eenmalig) bij te dragen aan ons werk. Alle boompjes helpen! Bekijk de opties.

Word partner

Word partner

Je eigen bedrijfsbos planten, CO2 compenseren of een samenwerking op maat: er zijn allerlei opties om als partner van Trees for All structureel bij te dragen aan een bosrijke wereld. Bekijk de opties.

Word bedrijfspartner
Plant bomen

Plant bomen

Doneer eenvoudig bomen namens jouw bedrijf. Wij planten ze in onze projecten in Nederland en in het buitenland. Als bewijs ontvang je een certificaat met daarop jouw bedrijfsnaam.

Plant een boom
Compenseer je CO2-uitstoot

Compenseer je CO2-uitstoot

Bij Trees for All kun je de onvermijdelijke CO2-uitstoot van jouw organisatie op een duurzame manier compenseren. Denk aan woon-werkverkeer of het energieverbruik van jouw bedrijf.

Compenseer CO2
Bomen cadeau geven

Bomen cadeau geven

Verras je medewerkers, klanten of relaties met het duurzaamste cadeau op aarde en geef ze bomen cadeau! Je ontvangt van ons een gepersonaliseerd certificaat om aan de ontvanger(s) te geven.

Geef een boom cadeau
Start een teamactie

Start een teamactie

Doe samen met je collega’s mee met een sponsorloop, ga een groene challenge aan of organiseer een zakelijk evenement om geld op te halen voor Trees for All.

Naar het actieplatform
Doneer als bedrijf

Doneer als bedrijf

Wil jouw organisatie Trees for All financieel steunen? Met een eenmalige of periodieke donatie help je ons om onze missie te realiseren. Je donatie is fiscaal aftrekbaar.

Doneer
  • Je levert een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

  • Je maakt brede impact: alle projecten van Trees for All dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én een gezonde leefomgeving.

  • Je geeft een concrete invulling aan jouw duurzaamheids- of mvo-beleid.

  • Trees for All heeft al 25 jaar ervaring met de aanplant van bomen in Nederland en in het buitenland.

  • We zijn een Nederlandse stichting met een CBF-erkenning voor goede doelen en een ANBI-status.

bedrijfsbospartner-trees-for-all
boomplantdag-bedrijfsbospartners
bomenpartner
bedrijfsbospartner-loccitane

Bedrijfspartners in duurzaamheid

Van grote corporate organisaties tot kleinere start-ups: er zijn allerlei soorten bedrijven die samen met ons werken aan een bosrijke wereld. Hoe verschillend al die organisaties ook zijn, ze hebben één ding met elkaar gemeen. Ze willen stuk voor stuk bijdragen aan een groene en gezonde aarde! We toetsen nieuwe bedrijfspartners aan de hand van ons partnerbeleid.

Bever
arla
Logo-Vandebron

Onze bedrijfspartners aan het woord

Onze CO2-partner Lowlander maakt bier met een boodschap

Onze CO2-partner Lowlander maakt bier met een boodschap

Van citroenschillen tot kerstboomnaalden: in veel bieren van Lowlander zitten restproducten. Dat is een van de manieren waarop het botanische biermerk de CO2-uitstoot reduceert. Wat (nog) niet gereduceerd kan worden, compenseert het bedrijf via Trees for All. Marketingmanager Fleur de Vries vertelt wat het CO2-partnerschap Lowlander oplevert. “Ik kan het…

Lees het verhaal
The Lekker Company doneert 1% omzet aan Trees for All

The Lekker Company doneert 1% omzet aan Trees for All

De verzorgingsproducten van The Lekker Company zijn duurzaam, plasticvrij en bijna CO2-neutraal. Alleen voor de deodorantverpakkingen is nog karton nodig. Om iets terug te doen voor de planeet doneert de start-up daarom ieder jaar 1% van de omzet aan Trees for All. Oprichter Dewi van de Waeter vertelt hoe deze…

Lees het verhaal
Voor elke overgeslagen kamerschoonmaak plant Hotels for Trees een boom

Voor elke overgeslagen kamerschoonmaak plant Hotels for Trees een boom

Een boom planten was nog nooit zo makkelijk. Slaap je in een hotel dat aangesloten is bij onze partner Hotels for Trees? Dan hoef je alleen maar de tussentijdse schoonmaak over te slaan. In ruil daarvoor doneert het hotel een boom, die wij planten. Hoe kwam oprichter Floris Licht op…

Lees het verhaal
In Groningen groeit een Vandebron-bos: “Onze klanten planten zelf mee”

In Groningen groeit een Vandebron-bos: “Onze klanten planten zelf mee”

Vandebron zet vol in op de verduurzaming van ons land. Het gasverbruik van klanten compenseren via projecten in het buitenland paste dus niet meer zo goed bij hun missie. Vorig jaar veranderde de groene energieleverancier van strategie: nu steunt het bedrijf duurzame initiatieven in eigen land via Trees for All.

Lees het verhaal
Meer inspiratie van partners
icon-aanplant

Samenwerken?

Wil je meer weten over de manieren waarop je als bedrijf kunt samenwerken met Trees for All? We staan je graag te woord!

Team Trees for All

Over Trees for All

Stichting Trees for All zet zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen via onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. Zo werken we iedere dag aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving voor ons allemaal! Trees for All is een non-profitorganisatie, met een CBF-erkenning voor goede doelen en een ANBI-status.

Meer over ons