Voor bedrijven

Wil je met jouw organisatie impact maken? Door samen met ons bomen te planten of CO2 te compenseren draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. Goed voor jouw bedrijf én de wereld.

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Trek je laarzen alvast maar aan: als bedrijfsbospartner kun je jouw eigen bos op naam planten. Zo lever je een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

Word bedrijfsbospartner
Compenseer je CO2-uitstoot

Compenseer je CO2-uitstoot

Ben je gemotiveerd om de CO2-uitstoot van jouw bedrijf structureel te reduceren? En zoek je een duurzame manier om de resterende CO2-uitstoot te compenseren? Wij denken graag met je mee.

Word CO2-partner
Per product of dienst bomen planten

Per product of dienst bomen planten

Wil je per product of dienst één of meer bomen laten planten? Dan kun je bij ons bomenpartner worden. Zo groeit het bos mee met jouw organisatie.

Word bomenpartner
Samenwerking op maat

Samenwerking op maat

Een jubileumfeest, een campagne of een duurzaamheidsstrategie. Allemaal redenen om bij ons aan te kloppen voor een samenwerking op maat.

Word partner
Doneer als bedrijf

Doneer als bedrijf

Wil je als organisatie Trees for All financieel steunen? Met een eenmalige of periodieke donatie help je ons om onze missie te realiseren.

Doe een bedrijfsgift
BAM Waalse Bos

Bedrijfspartners in duurzaamheid

Trees for All werkt samen met al meer dan 500 bedrijfspartners. Groot of klein, al deze bedrijven zetten zich in voor een groene en gezonde aarde. Benieuwd met welke bedrijven wij een partnerschap hebben?

Bekijk onze bedrijfspartners

Partnerverhalen

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Laat je de auto vaak staan voor de bus of trein? Dan reis je natuurlijk al hartstikke duurzaam. Toch stoot het openbaar vervoer ook broeikasgassen uit. Als het aan Arriva ligt maken haar reizigers vanaf 2025 alleen nog maar CO2-neutrale ritten. Hoe? Met bijvoorbeeld duurzame brandstof, een groen busabonnement en…

Lees het verhaal
BAM schenkt gemeente Bunnik boom bij 150ste verjaardag

BAM schenkt gemeente Bunnik boom bij 150ste verjaardag

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep en vertegenwoordigers van de gemeente Bunnik hebben een Japanse honingboom (Styphnolobium japonicum) geplant ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van BAM. De Europese bouwonderneming BAM plant in dit jubileumjaar 150.000 bomen. Gezamenlijk hebben burgemeester Ruud van Bennekom, wethouder Jorrit Eijbersen, Judith van…

Lees het verhaal
Lees meer partnerverhalen