Word donateur

Wil je op regelmatige basis een bijdrage leveren aan een groene en gezonde aarde? Word donateur van Trees for All en help mee met herstellen en beschermen van bossen wereldwijd.

Jouw bijdrage aan een groene en gezonde wereld

Trees for All heeft als missie om wereldwijd meer bos te realiseren. Dankzij de donaties die wij ontvangen, kunnen we wereldwijd bomen planten en mensen bewust maken van het belang van bos en bomen. Dichtbij huis en elders in de wereld.

Je kan ons helpen met een eenmalige gift of een periodieke donatie. Trees for All is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status waardoor jij verzekerd bent dat onze organisatie voldoet aan strenge kwaliteitseisen en je donatie goed terechtkomt.

CBF-logo

Doneer aan Trees for All

 • Voer een aantal in
 • Voer een aantal in
 • Voer een aantal in
 • Voer een aantal in
plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
Bieslandse-bos-jonge-boompjes
de-pan
Oostermaet-paarden
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Vietnam-kustherstel
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
Bolivia-Verdolago

Periodiek schenken

Overweeg je een periodieke schenking aan Trees for All? Je komt in aanmerking voor belastingvoordeel als je aan deze drie voorwaarden voldoet:

 • De periodieke schenking is schriftelijk vastgelegd in een schenkingsovereenkomst

 • De donatie loopt 5 jaar (of langer)

 • De gift is elk jaar hetzelfde bedrag

Zo kun je ons eenvoudig steunen met een periodieke schenking

 1. Doe een periodieke donatie (maandelijks of jaarlijks) en kies hierbij voor boomdonatie, CO2-compensatie of een algemene donatie.
 2. Je ontvangt een bevestigingsmail met referentienummer dat je moet noteren voor het invullen van de schenkingsovereenkomst.
 3. Download hier de schenkingsovereenkomst en vul deze digitaal in.
 4. Onderteken het formulier en stuur deze digitaal naar ons toe via donateurs@treesforall.nl. Wij sturen een getekend exemplaar retour.

Tip: Onderteken de schenkingsovereenkomst digitaal via een PDF viewer. Wel zo duurzaam! Zakelijke (periodieke) donaties hoeven niet op basis van een 5-jarige overeenkomst. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

icon-moederboom

Wij planten bomen voor het leven

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bossen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom is het belangrijk dat we de bossen die er zijn beschermen en herstellen en dat we samen meer bos planten.

Ook jij kunt het verschil maken. Word donateur en draag bij aan een bosrijke wereld!

Word donateur

Nalatenschappen

Overweeg je om Trees for All op te nemen in jouw testament? Dan draag je ook na jouw overlijden bij aan een groene en gezonde wereld. We denken graag met je mee.

Meer lezen over nalatenschappen