Green Friday 2020
Green Friday deal

Vergeet Black Friday en ga voor Green Friday!

Want van onze Green Friday Deals word je pas écht gelukkig! ‘Koop’ gewoon een boom. Of twee. Daarmee plant je bomen voor een groenere en mooiere wereld. Kom dus lekker shoppen in het bos.

Shoppen voor een mooiere wereld

Bij Black Friday draait het vooral om nemen. Nóg meer consumeren. Bij Trees for All willen we liever iets teruggeven aan de aarde. Want jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Een schrikbarend aantal hè? Daarom planten wij bomen en herstellen we bossen voor een beter klimaat. En dat kan ons niet snel genoeg gaan. Wil jij helpen? Kies dan voor onze Green Friday Deals. Dan planten wij namens jou bomen in Nederland en het buitenland. Dus kom van 16 november t/m 30 november ook lekker shoppen in het bos.

Voorbeeld Green Friday Certificaat
Certificaat

Doneer & krijg jouw certificaat!

Scoor je Green Friday Deal en ontvang een certificaat met jouw naam per mail. Wil je ‘m cadeau doen? Print het certificaat uit op duurzaam papier, dan wordt jouw goede gevoel nog tastbaar ook!

Deze deals geven een écht goed gevoel

We kennen allemaal de hysterische beelden uit de VS: Black Friday. Mensen die gillend en vechtend door de winkels rennen om de mooiste deals te scoren. Bij ons gaat het er misschien iets minder heftig aan toe, maar ook wij Nederlanders storten ons in massaconsumptie tijdens het laatste weekend van november. We kopen spullen die we soms wel, maar meestal niet nodig hebben. De impact op ons milieu en het klimaat is enorm. Daarom is het tijd voor een ander geluid. Wij willen van Black Friday samen met jou Green Friday maken. Dan shop je voor een mooiere en gezondere wereld. En dat voelt veel beter dan je zoveelste aankoop. Doe je mee?

Groen shoppen: het nieuwe normaal!

Steeds meer mensen, bedrijven en hele winkelstraten zetten inmiddels hun vraagtekens bij dit jaarlijkse koopjesfestival. Het goede nieuws is: we kunnen dit veranderen. Bij Black Friday gaat het om kwantiteit in plaats van kwaliteit. Bij Green Friday is het andersom: kwaliteit en duurzaamheid moeten het nieuwe normaal worden. Als je iets wilt kopen, doe het dan bij winkels die zich inzetten voor een betere wereld. En er is één ding dat je onbeperkt mag ‘kopen’, het hele jaar door: en dat is een boom. Daar doe je jezelf en de wereld een groot plezier mee.

Green Friday Partners

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel