Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-ter-nagedachtenis

Een herdenkingsboom ter nagedachtenis

Wil jij een betekenisvol cadeau geven ter nagedachtenis aan iemand die is overleden? Laat dan een herdenkingsboom planten. Hiermee geef je de nabestaanden een blijvende herinnering met positieve impact op de aarde.

Een boom planten ter nagedachtenis

Is er iemand in je omgeving overleden? En wil je de nabestaande(n) een hart onder de riem steken? Dan kun je via Trees for All een herdenkingsboom planten.

Voor veel mensen is een boom een teken van troost. Ook kan het geven van een boom helpen om de herinneringen aan de overledene levend te houden. Bovendien draag je met dit tastbare aandenken een extra steentje bij aan een bosrijke wereld.

De bomen die jij geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kunt kiezen uit twee projecten in Nederland en twee in het buitenland. Als bewijs ontvang je van ons een certificaat dat je aan de nabestaanden kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Zo geef je een herdenkingsboom

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw herdenkingsboom.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de herinneringsbomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en kies wanneer je het certificaat wil versturen.

Een persoonlijke boodschap

Als bewijs voor het planten van de bomen, ontvang je van ons certificaat. Hierop kun je een persoonlijk bericht schrijven voor de nabestaanden en laten weten dat je aan hen denkt. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per e-mail naar de ontvanger(s). Je kunt zelf bepalen op welke datum je het certificaat verzendt.

Geef een herinneringsboom
icon-moederboom

“Op de sterfdag van mijn vader geef ik bomen cadeau aan mijn moeder. Voor ons is dit een manier om troost te vinden bij elkaar en de herinneringen aan mijn vader levend te houden.”
Joost (41 jaar)

Wat gebeurt er met jouw bomen?

Wij planten jouw herinneringsbomen in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Bieslandse-bos-vlinder
boomtop-bolivia
bos-zonlicht
Opmeer-bomen-water-ghana
Aanplant Drenthe
sifaka-madagaskar

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw herdenkingsbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo