Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Geef een boom cadeau

Wens beterschap met bomen

Wil jij iemand die ziek is beterschap wensen? En wil je een origineler en duurzamer cadeau geven dan een bos bloemen? Geef bomen cadeau!

Een persoonlijk cadeau om sterkte te wensen

Wil jij iemand die ziek is beterschap wensen? Of wil je op een originele manier een bekende een hart onder de riem steken? Geef een boom cadeau!

Bomen staan symbool voor groei, kracht en bescherming. Daarom zijn ze het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld een vriend of vriendin die ziek is of voor een familielid die herstelt van een operatie. Dit keer geen bos bloemen, maar een blijvend cadeau voor de ontvanger én voor de aarde.

Wij planten de bomen namens jou in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kunt zelf kiezen uit vier van onze projecten waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Als bewijs van jouw donatie krijg je van ons een persoonlijk certificaat. Schrijf hierop je beterschapswens en verstuur het naar degene die ziek is. Of print het certificaat en geef het cadeau!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Bomen als beterschapscadeau: hoe werkt dat?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Kies hoeveel bomen je wilt geven.
Hoe meer bomen, hoe groter de positieve invloed op de planeet!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht aan diegene die jij sterkte wil wensen en kies de datum waarop wij het certificaat namens jou mogen verzenden.

Een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor het planten van bomen, krijg je van ons een certificaat met daarop jouw naam en diegene die je beterschap wil wensen. Ook kun je zelf een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Wel zo duurzaam!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Ik wilde mijn oma beterschap wensen na een zware operatie. Bomen staan symbool voor kracht en herstel, dus ik heb 2 bomen voor haar geplant met een persoonlijke boodschap.”
– Tom (26 jaar)

Wens beterschap met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Beterschap bomen
plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
Collega's Trees for All
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw beterschapsbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

CBF-logo ANBI-logo