Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
20210720_018

Steun Trees for All

Wil je op regelmatige basis een bijdrage leveren aan een groene en gezonde aarde? Word donateur van Trees for All en help mee met herstellen en beschermen van bossen wereldwijd.

Jouw bijdrage aan een groene en gezonde wereld

Trees for All heeft als missie om wereldwijd meer bos te realiseren. Dankzij de donaties die wij ontvangen, kunnen we wereldwijd bomen planten en mensen bewust maken van het belang van bos en bomen. Dichtbij huis en elders in de wereld.

Je kan ons helpen met een eenmalige gift of een periodieke donatie. Trees for All is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status waardoor jij verzekerd bent dat onze organisatie voldoet aan strenge kwaliteitseisen en je donatie goed terechtkomt.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo

Doneer aan Trees for All

Wil je als bedrijf bijdragen? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
icon-moederboom

Wij planten bomen voor het leven

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bossen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering.

Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Ook jij kunt het verschil maken. Word donateur van Trees for All en draag bij aan een bosrijke wereld!

Doneer aan Trees for All
plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
vietnam-bomen-planten
madagaskar-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
ree
baby-orang-oetan-borneo
De orang-oetan
Bolivia-Verdolago
Boomplantdag-voedselbos-achterhoek

Schenken met belastingvoordeel

Wil je een structurele bijdrage leveren aan een bosrijke wereld, met belastingvoordeel? Met een periodieke schenking aan Trees for All kunnen we samen meer impact maken, zonder dat het je extra geld kost. 

Meer over periodiek schenken