Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Boomcadeau geslaagd

Geslaagd

Wat geef je iemand die geslaagd is? Of afgestudeerd? Als je het ons vraagt: een boom! Hiermee geef je niet alleen een origineel cadeau, maar maak je de wereld ook nog een stukje groener.

Een geslaagd cadeau

Een diploma halen is een bijzondere mijlpaal. Daar hoort dus ook een bijzonder cadeau bij!

Voor degene die een diploma heeft gehaald, is het tijd om nieuwe paden in te slaan. En om verder te groeien en de wereld te ontdekken. Hoe leuk is het dan om jouw kind, vriend(in) of familielid een boom cadeau te geven? Die symbolisch met hem of haar meegroeit?

Wij planten de bomen die jij cadeau geeft via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Daarnaast ontvang je een persoonlijk certificaat met daarop de naam van de geslaagde. Leuk om cadeau te geven!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Voeg een persoonlijk bericht toe aan het certificaat en kies wanneer je het digitaal wil versturen.

Certificaat_Geslaagd_website

Persoonlijk certificaat

Naast een diploma kun jij de ontvanger van jouw boom straks een tweede ‘papiertje’ geven. Je krijgt van ons namelijk een certificaat als bewijs voor de bomen die we namens jou planten. Daarop staan jouw naam en die van de ontvanger. Voeg een leuke felicitatie toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Dat laatste is natuurlijk wel zo duurzaam! Je kunt de verzenddatum zelf instellen.

Geslaagd? Geef een boom
icon-moederboom

“Na jaren bikkelen is mijn zoon geslaagd voor de havo. Volgend jaar begint hij met zijn studie. Een boom is een symbolisch cadeau voor dit nieuwe begin.”
Alice (47 jaar)

Een geslaagd cadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen als cadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Eekhoorn
Boomcadeau geslaagd
plant_een_boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw bomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo