Geslaagd

Wat geef je iemand die geslaagd is? Of afgestudeerd? Als je het ons vraagt: een boom! Hiermee geef je niet alleen een origineel cadeau, maar maak je de wereld ook nog een stukje groener.

Een geslaagd cadeau

Een diploma halen is een bijzondere mijlpaal. Daar hoort dus ook een bijzonder cadeau bij!

Voor degene die een diploma heeft gehaald, is het tijd om nieuwe paden in te slaan. En om verder te groeien en de wereld te ontdekken. Hoe leuk is het dan om jouw kind, vriend(in) of familielid een boom cadeau te geven? Die symbolisch met hem of haar meegroeit?

“Na jaren bikkelen, is mijn zoon geslaagd voor zijn voor zijn examen. Volgend jaar begint hij met zijn studie. Een boom is een symbolisch cadeau voor dit nieuwe begin.” – Alice

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten wij de bomen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Voeg een persoonlijk bericht toe aan het certificaat en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Certificaat_Geslaagd_website

Persoonlijk certificaat

Naast een diploma kun jij de ontvanger van jouw boom straks nóg een ‘papiertje’ geven. Je krijgt van ons namelijk een certificaat als bewijs voor de bomen die we namens jou planten. Daarop staan jouw naam en die van de ontvanger. Voeg een leuke felicitatie toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Dat laatste is natuurlijk wel zo duurzaam!

Geslaagd? Geef een boom

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Eekhoorn
`plant_een_boom
Oeganda-bomenstekje
ArBolivia-Trees-for-All
Vietnam-kustherstel
Costa-rica-jaguar
boomtop-bolivia