Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-kerst

Een groen kerstcadeau

Verras jouw geliefde, vrienden of familie met een écht duurzaam kerstcadeau: een boom!

Een kerstcadeau met positieve impact

Wil jij deze kerst iemand blij maken met een origineel én duurzaam kerstcadeau? Ga dit jaar voor een groene Kerst en geef een boom cadeau!

Wij planten de bomen in Nederland en in het buitenland. Als bewijs hiervan krijg je van ons een speciaal certificaat. Schrijf hierop jouw persoonlijke kerstwens en stuur het cadeau meteen (digitaal) op. Zo geef je niet alleen een duurzaam cadeau aan de ontvanger, maar ook aan de aarde. Dat is pas een mooie kerstgedachte!

Op zoek naar een zakelijk kerstcadeau of relatiegeschenk? Ga naar onze pagina voor bedrijven om een boom cadeau te geven voor de feestdagen.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wil geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw kerstcadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies twee duurzame bosprojecten waar wij de bomen namens jou mogen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke kerstwens voor op het certificaat en kies wanneer je het digitaal wil versturen.

Een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met jouw naam en de naam van de ontvanger erop. Voeg een persoonlijke kerstwens toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het gelijk per e-mail. Nog duurzamer!

Geef een boom voor kerst
icon-moederboom

“Mijn zus had één ding op haar verlanglijstje staan: geen onnodige spullen meer voor Kerst. Ze heeft een duurzame lifestyle, dus bomen planten voor kerst was het perfecte cadeau.”
Noor

Geef een cadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

kerst-cadeau-boom
Roodborstje-kerst
Eekhoorn-sneeuw
kerst-vos
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All
plant_een_boom

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw bedankbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

CBF-logo ANBI-logo