Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-kerst

Een groen kerstgeschenk voor bedrijven

Ben je op zoek naar een groen kerstcadeau of relatiegeschenk? Verras jouw medewerkers of relaties met een boom!

Een kerstgeschenk met positieve impact

Wil jij deze feestdagen jouw personeel, collega’s of relaties blij maken met een origineel én duurzaam kerstgeschenk? Ga dit jaar voor een groene kerst en geef een boom cadeau!

Wij planten de bomen in Nederland en in het buitenland. Als bewijs hiervan krijg je van ons een speciaal certificaat. Schrijf hierop jouw persoonlijke kerstwens en verstuur je cadeau als je wilt in één keer naar meerdere relaties. Zo geef je niet alleen een duurzaam kerstgeschenk aan de ontvanger(s), maar ook aan de aarde. Dat is pas een mooie kerstgedachte!

Geeft jouw bedrijf dit jaar een kerstcadeau of eindejaarsgeschenk met een positieve impact?

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw kerstgeschenk!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je kerstgeschenk

Schrijf een persoonlijke kerstwens voor op het certificaat en kies wanneer je het digitaal wil versturen.

icon-partners

4. Verzend het kerstgeschenk

Eén of meerdere ontvangers? Upload gemakkelijk een adressenbestand. Ook is achteraf betalen mogelijk.

Geef een groen kerstcadeau

Een gepersonaliseerd kerstgeschenk

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met daarop jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger. Voeg een persoonlijk bericht toe om je medewerkers feestdagen te wensen en stel de verzenddatum in. Je kunt het certificaat eventueel ook printen op duurzaam papier. Ben je op zoek naar een certificaat in het Engels? Klik hier.

Geef een boom voor kerst
icon-moederboom

“Een relatiegeschenk is mooi, maar een duurzaam relatiegeschenk is nog mooier. Daarom geven wij dit jaar bomen voor kerst via Trees for All!”
Carola

Onze bosprojecten in Nederland en het buitenland

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een in het buitenland. Op deze manier maak je dicht bij huis én ver weg impact met jouw duurzame cadeau.

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

kerst-cadeau-boom
Roodborstje-kerst
kerst-vos
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All
plant_een_boom

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten nieuw bos en herstellen bestaande bossen in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen.

Onze projecten hebben brede impact. Ze dragen bij aan een beter klimaat, aan het herstel van het leefgebied van talloze planten en dieren én aan gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met jou en alle anderen die een boom als huwelijkscadeau geven in een groene aarde voor iedereen!

Wist je trouwens dat Trees for All een CBF-erkende stichting is met een ANBI-status? Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw huwelijksgeschenk écht bijdraagt aan een groene planeet!

CBF-logo
ANBI-logo