Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Een groen kerstcadeau

Verras jouw geliefde, vrienden of familie met een écht duurzaam kerstcadeau: een boom!

Een kerstcadeau met positieve impact

Wil jij deze kerst iemand blij maken met een origineel én duurzaam kerstcadeau of ben je nog op zoek naar inspiratie? Ga dit jaar voor een groene Kerst en geef een boom cadeau!

Wij planten de bomen die jij cadeau geeft in duurzame herbebossingsprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo geef je niet alleen een duurzaam cadeau voor kerst, maar draag je ook bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. Dat is pas een mooie kerstgedachte!

Op zoek naar een zakelijk kerstcadeau of relatiegeschenk? Ga naar onze pagina voor bedrijven om een boom cadeau te geven voor de feestdagen.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wil geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw kerstcadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies twee duurzame bosprojecten waar wij de bomen namens jou mogen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke kerstwens voor op het certificaat en kies wanneer je het digitaal wil versturen.

Kerst boom cadeau

Een gepersonaliseerd kerstcadeau

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met jouw naam en de naam van de ontvanger erop. Voeg een persoonlijke kerstwens toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het gelijk per e-mail. Nog duurzamer!

Geef een boom voor kerst
icon-moederboom

“Mijn zus had één ding op haar verlanglijstje staan: geen onnodige spullen meer voor Kerst. Ze heeft een duurzame lifestyle, dus bomen planten voor kerst was het perfecte cadeau.”
Noor

kerst-cadeau-boom
Roodborstje-kerst
Eekhoorn-sneeuw
kerst-vos
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All
plant_een_boom

Wat gebeurt er met jouw bomen?

De bomen die jij doneert, planten wij in onze duurzame bosprojecten in Nederland en het buitenland. Met deze projecten dragen we bij aan een beter klimaat, doordat bomen CO2 opslaan en voor verkoeling zorgen. Daarnaast herstellen we met de aanplant van bomen het leefgebied van talloze planten en dieren. En alsof dat nog niet genoeg is, dragen bomen ook nog bij aan gezonde leefomstandigheden voor mens en dier. Ze zorgen voor schone lucht, zuurstof, water, schaduw en voedsel. Kortom, door bomen cadeau te geven, investeer je samen met ons in een groene en gezonde aarde voor iedereen!