Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
pexels-skitterphoto-4258

Geef bomen als bedankje

Zoek je een origineel en duurzaam cadeau om je waardering voor iemand te tonen? Of stuur je graag wat meer dan alleen een appje? Geef een cadeau dat blijft groeien: bedank met bomen!

Een origineel cadeau om je waardering te tonen

Wil je jouw collega bedanken voor de fijne samenwerking? Zoek je een afscheidscadeau voor de juf of meester? Of wil je iemand anders in het zonnetje zetten met een origineel bedankje? Geef dan een boom cadeau!

Wij planten de bomen namens jou in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kunt zelf kiezen uit vier van onze projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Als bewijs voor het planten, ontvang je een gepersonaliseerd certificaat dat je makkelijk per e-mail kan versturen.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Bedanken met bomen: hoe werkt dat?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Kies hoeveel bedankbomen je wilt geven.
Hoe meer bomen, hoe groter de positieve invloed op de planeet!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht aan diegene die jij wilt bedanken en kies de datum waarop wij het certificaat namens jou mogen verzenden.

Een gepersonaliseerd bedankje

Als bewijs voor het planten van bomen, krijg je van ons een certificaat met daarop jouw naam en diegene die je wilt bedanken. Ook kun je zelf een persoonlijk bedankbericht toevoegen. Print het certificaat op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Wel zo duurzaam!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Ik wilde mijn collega’s bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren. Ik heb ze elk 4 bomen gegeven, één voor elk jaar dat ik in dienst ben geweest.”
– Laura (28 jaar)

Zeg ‘bedankt’ met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
Collega's Trees for All
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat de bomen die jij geeft bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo