Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-geboorte

Een groen kraamcadeau

Wil je een origineel kraamcadeau geven? Verras de ouders en de baby dan met het groenste cadeau van de wereld: geef een boom! Hiermee geef je de baby een groene toekomst.

Een uniek kraamcadeau waarmee je bijdraagt aan een groene wereld

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een pasgeboren baby? Onze tip: geef een boom cadeau! Hiermee geef je niet alleen een leuk cadeau, maar draag je tegelijkertijd bij aan een groene en gezonde wereld waarin de baby opgroeit. Kortom, een passend cadeau om de geboorte van een jongen of meisje mee te vieren!

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame projecten in Nederland en in het buitenland. Die projecten kies je zelf. Als bewijs van jouw donatie ontvang je een gepersonaliseerd certificaat met de naam van de baby erop om cadeau te geven. Een unieke manier om een geboorte te vieren!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de geboortebomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke wens voor op het certificaat en kies zelf wanneer je het wil verzenden.

geboorte-cadeau-certificaat

Vier de geboorte met een gepersonaliseerd kraamcadeau

Geef je geboortebomen cadeau? Dan krijg je een persoonlijk certificaat met daarop jouw naam, de naam van de baby en de namen van de kersverse ouders! Voeg zelf een bericht toe en kies zelf wanneer je het certificaat digitaal verstuurt. Printen op duurzaam papier kan natuurlijk ook!

Geef een geboorteboom
icon-moederboom

“Eerlijk is eerlijk, we werden overladen met spullen na de geboorte van onze dochter. Een boom cadeau krijgen is echt een uniek cadeau, waarmee je iets wezenlijks toevoegt aan de wereld.”
– Julian

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo
ANBI-logo
Boomcadeau geboorte
Geboorte
plant_een_boom
baby-aap-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
Opmeer-bomen-water-ghana
eekhoorn_in_boom
Vietnam-kustherstel