Een groen kraamcadeau

Wil je een origineel kraamcadeau geven? Verras de ouders en het kindje dan met het groenste cadeau van de wereld: geef een boom!

Verwelkom een pasgeboren baby met een cadeau dat meegroeit

Een boom staat symbool voor een gezonde en duurzame toekomst. Dat is nog eens een passend cadeau voor een nieuw leven, toch? Wanneer jij bomen cadeau geeft, planten wij deze in onze duurzame projecten in Nederland en het buitenland. Welke projecten dat zijn, dat kies je zelf.

“Eerlijk is eerlijk, we werden overladen met spullen na de geboorte van onze dochter. Een boom cadeau krijgen is echt een uniek cadeau, waarmee je iets wezenlijks toevoegt aan de wereld.” – Julian

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Jouw naam en de naam van de pasgeborene komen op het certificaat te staan. En je kunt een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur per mail. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

waalse-bos-boomplantdag
`plant_een_boom
Bieslandse-bos-jonge-boompjes
Bieslandse-bos-zon
Opmeer-bomen-water-ghana
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda-bomenstekje
Vietnam-kustherstel