Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-geboorte

Een groen kraamcadeau

Zoek je een origineel kraamcadeau? Of stuur je graag iets originelers dan een geboortekaartje? Verras de ouders en de baby dan met het groenste cadeau van de wereld: een boom! Hiermee geef je de baby een groene toekomst.

Vier de geboorte met een groen kraamcadeau

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een pasgeboren baby? Onze tip: geef een boom cadeau! Hiermee geef je niet alleen een leuk cadeau, maar draag je tegelijkertijd bij aan een groene en gezonde wereld waarin de baby opgroeit. Kortom, een passend cadeau om de geboorte van een jongen of meisje mee te vieren!

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame projecten in Nederland en in het buitenland. Die projecten kies je zelf. Als bewijs van jouw donatie ontvang je een gepersonaliseerd certificaat met de naam van de baby erop om cadeau te geven. Een unieke manier om een geboorte te vieren!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de geboortebomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke wens voor op het certificaat en kies zelf wanneer je het wil verzenden.

geboorte-cadeau-certificaat

Een gepersonaliseerd kraamcadeau

Geef je geboortebomen cadeau? Dan krijg je een persoonlijk certificaat met daarop jouw naam, de naam van de baby en de namen van de kersverse ouders! Voeg zelf een bericht toe en kies zelf wanneer je het certificaat digitaal verstuurt. Printen op duurzaam papier kan natuurlijk ook!

Geef een geboorteboom
icon-moederboom

“Eerlijk is eerlijk, we werden overladen met spullen na de geboorte van onze dochter. Een boom cadeau krijgen is echt een uniek cadeau, waarmee je iets wezenlijks toevoegt aan de wereld.”
– Julian (36 jaar)

Een kraamcadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met de bomen die jij geeft maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Boomcadeau geboorte
Geboorte
plant_een_boom
baby-aap-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
Opmeer-bomen-water-ghana
eekhoorn_in_boom

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat de bomen die jij geeft bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo