Een groen verjaardagscadeau

Geef een boom als verjaardagscadeau

Wil je een cadeau geven voor een verjaardag? Verras de jarige met het grootste cadeau van de wereld: geef een boom!

Het is niet alleen een origineel cadeau, het is ook nog eens heel duurzaam. Want bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Dat is een feestje waard toch?

Review
"Wij gaven een goede vriendin die 30 werd een speciaal cadeau: klimaat-verbetering! In onze vriendschap delen we duurzame principes, dus een Verjaardagsboom paste hier helemaal bij."

Fabrice

Verjaardag

Hoeveel bomen wil je cadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Het cadeau

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Dat is nog duurzamer!

Geef een Verjaardagsboom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Verjaardag

Hoeveel bomen wil je cadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel