Een blijvend huwelijkscadeau

Gaat er iemand trouwen? Verras het bruidspaar dan met het groenste cadeau van de wereld: een boom!

Verras het bruidspaar met een huwelijkscadeau voor eeuwig

Ben je op zoek naar een uniek trouwcadeau? Verras het bruidspaar dan met een Huwelijksboom!

Met dit duurzame cadeau maak je de wereld een stukje groener. En een boom blijft ook nog eens voor altijd bestaan, net als de liefde! Tegen zo’n cadeau kun je alleen maar ‘ja’ zeggen, toch?

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, dat kies je zelf.

Als bewijs krijg je een persoonlijk certificaat met daarop jouw naam en de namen van het bruidspaar. Dit kun je op de bruiloft cadeau geven!

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw cadeau wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies via welke projecten wij de Huwelijksbomen namens jou mogen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke wens voor het bruidspaar voor op het certificaat en kies wanneer je het digitaal wil versturen.

certificaat-geef-een-boom-cadeau-huwelijk

Geef een gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Als bewijs voor de bomen die we planten, krijg je van ons een persoonlijk certificaat. Hierop staan jouw naam en de namen van het bruidspaar. Verder kun je een persoonlijke wens voor het bruidspaar toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier en geef het tijdens de bruiloft cadeau. Wil je het liever per e-mail versturen? Dat kan ook. Nog duurzamer! Bovendien kun je de verzenddatum zelf instellen.

Geef een Huwelijksboom
icon-moederboom

“Naast een envelop met geld, wilden we onze vrienden op hun bruiloft verrassen met een duurzaam cadeau. Zo kwamen we op het idee 14 Huwelijksbomen cadeau te geven, aangezien ze op de 14e getrouwd zijn.”
– Amanda

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met jou in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

boomcadeau huwelijk
plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All
Costa-rica-jaguar