Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-huwelijk

Een duurzaam huwelijkscadeau

Gaat er iemand trouwen? Verras het kersverse bruidspaar dan met het groenste cadeau van de wereld: een boom!

Verras het bruidspaar met een origineel huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een uniek trouwcadeau? Verras het bruidspaar dan met een Huwelijksboom! Met deze duurzame huwelijksgift geef je het bruidspaar niet alleen een origineel huwelijkscadeau, maar maak je ook de wereld een stukje groener en gezonder.

De bomen die jij als huwelijkscadeau geeft, planten wij via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat precies zijn, dat kies je zelf. Als bewijs krijg je een persoonlijk certificaat met daarop jouw naam, de namen van het bruidspaar en een door jou geschreven persoonlijk berichtje. Dit certificaat kun je vervolgens op de bruiloft cadeau geven!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

Een boom cadeau geven werkt heel eenvoudig:

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw huwelijksgeschenk wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de Huwelijksbomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke wens voor het bruidspaar voor op het certificaat en kies of én wanneer je het digitaal wil versturen.

certificaat-geef-een-boom-cadeau-huwelijk

Geef een gepersonaliseerd huwelijkscadeau…

Als bewijs voor de bomen die we planten, krijg je van ons een persoonlijk certificaat. Hierop staan jouw naam en de namen van het bruidspaar. Verder kun je een persoonlijke wens voor het bruidspaar toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier en geef het tijdens de bruiloft cadeau. Wil je het liever per e-mail versturen? Dat kan ook. Nog duurzamer! Bovendien kun je de verzenddatum zelf instellen.

Geef een Huwelijksboom

en draag bij aan een groenere en gezondere planeet!

Er zijn allerlei redenen waarom bomen het perfecte duurzame huwelijkscadeau zijn. Een boom is simpelweg een leuk symbolisch huwelijksgeschenk. Een boom blijft namelijk altijd bestaan en groeien, net als de liefde van het bruidspaar! Tegen zo’n cadeau kun je alleen maar ‘ja’ zeggen, toch? Daarnaast zijn bomen hét middel om klimaatverandering tegen te gaan. Ze nemen CO2 op, zorgen voor verkoeling, water, zuurstof en schone lucht. Bovendien zijn ze het leefgebied van talloze planten en dieren. En wist je dat onze bosprojecten in het buitenland ook grote maatschappelijke impact hebben? Door het planten van bos hebben we al duizenden families geholpen aan extra werk en inkomen.

boomcadeau huwelijk

“Naast een envelop met geld, wilden we onze vrienden op hun bruiloft verrassen met een duurzaam cadeau. Zo kwamen we op het idee 14 Huwelijksbomen cadeau te geven, aangezien ze op de 14e getrouwd zijn.”
– Amanda

Onze bosprojecten in Nederland en het buitenland

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een in het buitenland. Op deze manier maak je dicht bij huis én ver weg impact met jouw duurzame cadeau.

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

opmeer-ghana-bomen-planten
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All
baby-orang-oetan-borneo
De orang-oetan
plant_een_boom

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten nieuw bos en herstellen bestaande bossen in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen.

Onze projecten hebben brede impact. Ze dragen bij aan een beter klimaat, aan het herstel van het leefgebied van talloze planten en dieren én aan gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met jou en alle anderen die een boom als huwelijkscadeau geven in een groene aarde voor iedereen!

Wist je trouwens dat Trees for All een CBF-erkende stichting is met een ANBI-status? Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw huwelijksgeschenk écht bijdraagt aan een groene planeet!

CBF-logo
ANBI-logo