Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-huwelijk

Een duurzaam huwelijkscadeau

Gaat er iemand trouwen? Verras het kersverse bruidspaar dan met het groenste cadeau van de wereld: een boom!

Verras het bruidspaar met een uniek huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een origineel trouwcadeau? Verras het bruidspaar dan met een Huwelijksboom! Met deze duurzame huwelijksgift geef je het bruidspaar niet alleen een symbolisch huwelijkscadeau, maar maak je ook de wereld een stukje groener en gezonder.

De bomen die jij als huwelijkscadeau geeft, planten wij via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat precies zijn, dat kies je zelf. Als bewijs krijg je een persoonlijk certificaat met daarop jouw naam, de namen van het bruidspaar en een door jou geschreven persoonlijk berichtje. Dit certificaat kun je vervolgens op de bruiloft cadeau geven!

Tegen zo’n cadeau kun je alleen maar ‘ja’ zeggen, toch?

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Bomen geven als huwelijkscadeau: hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw huwelijksgeschenk wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de Huwelijksbomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijke wens voor het bruidspaar voor op het certificaat en kies of én wanneer je het digitaal wil versturen.

certificaat-geef-een-boom-cadeau-huwelijk

Een gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Als bewijs voor de bomen die we planten, krijg je van ons een persoonlijk certificaat. Hierop staan jouw naam en de namen van het bruidspaar. Verder kun je een persoonlijke wens voor het bruidspaar toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier en geef het tijdens de bruiloft cadeau. Wil je het liever per e-mail versturen? Dat kan ook. Nog duurzamer! Bovendien kun je de verzenddatum zelf instellen.

Geef een Huwelijksboom
icon-moederboom

“Naast een envelop met geld, wilden we onze vrienden op hun bruiloft verrassen met een duurzaam cadeau. Zo kwamen we op het idee 14 Huwelijksbomen cadeau te geven, aangezien ze op de 14e getrouwd zijn.”
– Amanda (31 jaar)

Een huwelijkscadeau met wereldwijde impact

De huwelijksbomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met de bomen die jij geeft maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia
opmeer-ghana-bomen-planten
baby-orang-oetan-borneo
De orang-oetan
plant_een_boom

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw huwelijksbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo