Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Een duurzaam verjaardagscadeau

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je collega? Verras de jarige met een boom!

Geef een Verjaardagsboom

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam verjaardagscadeau voor je collega? Geef een boom cadeau!

Een boom is een uniek cadeau, waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een groene en gezonde wereld! Dat is een feestje waard, toch?

De bomen die je cadeau geeft, planten wij namens jou in duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Als bewijs krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven aan je collega.

Geef een boom cadeau

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je cadeau

Schrijf een persoonlijke boodschap voor op het certificaat. Kies zelf wanneer je het certificaat digitaal wilt verzenden.

icon-partners

4. Verzend het cadeau

Eén of meerdere ontvangers? Upload gemakkelijk een adressenbestand. Ook is achteraf betalen mogelijk.

geef-een-boom-verjaardag-cadeau

Geef een gepersonaliseerd verjaardagscadeau

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met jouw naam en de naam van de jarige job erop. Voeg een persoonlijk bericht toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur gelijk per mail. Nog duurzamer!

Geef een Verjaardagsboom
icon-moederboom

“Voor de 40e verjaardag van onze collega gaven we hem namens het hele team 40 bomen cadeau. Een groener geschenk is er niet!”
– Fabian

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo
ANBI-logo
boomtop-bolivia
plant_een_boom
Trees-for-All-groepsfoto
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
sifaka-madagaskar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
koffieoogst-bolivia