Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
bladeren-bos

Trees for All brievenbusboompje

Zoek jij een tastbaar en duurzaam cadeau voor je klanten, relaties of collega's? Dan is het Trees for All brievenbusboompje echt iets voor jou. De naam zegt het al: dit boompje past gewoon door de brievenbus. En voor ieder boompje dat jij bestelt, planten we bij Trees for All een boom in een van onze bosprojecten.

Een boom in de brievenbus én een boom in het bos

Om je dit groene cadeau aan te kunnen bieden, hebben we de handen ineengeslagen met onze partner Treemore. Via de website van Treemore bestel je eenvoudig een Trees for All brievenbusboompje voor jouw klanten, relaties of collega’s.

Voor elk boompje dat jij bestelt, planten we bij Trees for All een boom in een van onze bosprojecten. Met dit geschenk doe je dus niet alleen jouw relaties maar ook de aarde een groot plezier!

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten boompjes. Elk boompje zit in een duurzame verpakking en is verkrijgbaar in een klein formaat (10 tot 15 centimeter) en een groot formaat (15 tot 20 centimeter). Ze passen dus gewoon door de brievenbus! Het is ook mogelijk om de boompjes in één keer te bestellen en ze persoonlijk te overhandigen.

brievenbus-boompje-koffie-groot
Brievenbusboompje koffie groot
brievenbus-boompje-koffie-klein
Brievenbusboompje koffie klein

Hoe werkt het?

  • Bestel minimaal 20 brievenbusboompjes via de website van Treemore.
  • Je kunt kiezen uit drie verschillende boompjes: koffie, sequoia en berk. Er zijn twee verschillende formaten van de boompjes en hun verpakking: 10 tot 15 centimeter of 15 tot 20 centimeter.
  • Schrijf een tekst voor op het kaartje voor de ontvanger en/of ontwerp je eigen kaart (niet verplicht).
  • Kies of je het logo van Trees for All op het potje wil laten drukken of niet. Duurzaam detail: het potje is biobased, met een dekseltje dat gemaakt is van vezels van olifantsgras.
  • Verstuur de boompjes per post. Ze worden verzonden in een FSC-gecertificeerd doosje dat door de brievenbus past. Je kunt de boompjes in één keer naar verschillende adressen sturen of laten bezorgen op kantoor om ze zelf uit te delen.
  • Na jouw bestelling plant Trees for All voor elk brievenbusboompje een boom in een van onze bosprojecten.
Bestel direct

Wie van de drie?

Wil je jouw relaties, klanten of collega’s verrassen met het Trees for All brievenbusboompje? Dan kun je kiezen uit de koffieboom, de sequoia of de berk. Van alle drie de boompjes en hun verpakking bestaan grote en kleine varianten (10 tot 15 centimeter of 15 tot 20 centimeter).

brievenbus-boompje-koffie-groot
brievenbus-boompje-koffie-klein
brievenbus-boompje-koffie
brievenbus-boompje-koffie
brievenbus-boompje-koffie

De koffieboom

De koffieboom (Coffea arabica) is hét cadeau voor elke koffieliefhebber. Verzorg je het boompje goed? Dan kun je na zo’n vier jaar koffiebonen oogsten.

Oorspronkelijk komen de koffiebomen uit de hooglanden van Ethiopië en Jemen. Daar groeien ze in de schaduw van grotere bomen. Deze koffieboom is daardoor heel geschikt als kamerplant. 

De sequoia

De kustsequoia (sequoia sempervirens) is de allerhoogste boom ter wereld, die wel duizenden jaren oud kan worden. De seqoia staat voor welzijn, veiligheid, ouderdom, wijsheid en communicatie.

Deze vriend voor het leven is dus het perfecte geschenk om een duurzame, langjarige relatie mee te vieren!

brievenbus-boompje-sequoia
brievenbus-boompje-sequoia-klein
brievenbus-boompje-sequoia
brievenbus-boompje-sequoia
seqoia-brievenbus-boompje
brievenbus-boompje-berk-groot
brievenbus-boompje-berk-klein
brievenbus-boompje-berk
Berkenboompje na twee jaar
brievenbus-boompje-berk
Berkenboompje

De berk

De berk (Betula pubescens) is een snelle groeier en staat symbool voor een nieuw begin. De hartvormige bladeren wuiven aan de neerhangende takken sierlijk in de wind.

Uit een volwassen berk wordt berkensap gewonnen: een drankje boordevol vitaminen. Kortom, dit is een cadeau om van op te kikkeren!

Over Trees for All

Stichting Trees for All zet zich sinds 1999 in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland, via verschillende projecten. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de steun van onze donateurs hebben we al miljoenen bomen kunnen planten. Zo werken we samen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving voor iedereen.

Lees meer over ons
Team Trees for All
Opmeer-ghana-tree-aid
bomen planten
vietnam-bomen-planten
borneo-kwekerij
Foto: Yohanes Prahara / Borneo Nature Foundation / Balai Taman Nasional Sebangau, Ministry of Environment and Forestry of Indonesia
baby-orang-oetan-borneo
De orang-oetan