Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
bomen

Met pensioen? Geef een boom cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die met pensioen gaat? Geef de gepensioneerde in spé dan het allergroenste cadeau op aarde: een boom!

Met pensioen? Geef een boom cadeau!

Het is zover: je collega gaat met pensioen. Een nieuwe periode breekt aan, met eindeloos veel vrije tijd in het verschiet. Hoe toepasselijk is het om dan ook een eindeloos cadeau te geven in de vorm van een boom? Een duurzame verrassing voor elke natuurliefhebber!

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij via onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Daarnaast krijg je een persoonlijk certificaat, met daarop jouw naam en die van de gepensioneerde.

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je cadeau

Schrijf een persoonlijke boodschap voor op het certificaat. Kies zelf wanneer je het certificaat digitaal wilt verzenden.

icon-partners

4. Verzend het cadeau

Eén of meerdere ontvangers? Upload gemakkelijk een adressenbestand. Ook is achteraf betalen mogelijk.

Pensioen certificaat

Een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor de bomen die we planten, ontvang je een persoonlijk certificaat. Daarop staan jouw naam en die van de gepensioneerde. Voeg een persoonlijk bericht toe en kies de datum waarop je het certificaat per e-mail wilt verzenden. Je kunt het certificaat ook printen op duurzaam (groei)papier en het persoonlijk overhandigen.

Een pensioenboom
icon-moederboom

“Onze collega Ineke gaat bijna met pensioen. Ze laat een schat aan kennis en ervaring achter. Daarom wilden wij haar een cadeau geven dat minstens zo waardevol is. Een boom is dan een topcadeau.”
Simon

Over Trees for All

Trees for All zet zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo
plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All