Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Een huwelijkscadeau met een blijvende impact

Gaat een van je collega's of medewerkers trouwen? Verras het kersverse bruidspaar dan met het groenste huwelijkscadeau van de wereld: een boom!

Verras het bruidspaar met een origineel en duurzaam huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een uniek trouwcadeau voor een collega of medewerker? Verras het bruidspaar dan met een Huwelijksboom! Met deze duurzame huwelijksgift geef je het bruidspaar niet alleen een origineel huwelijkscadeau, maar maak je ook de wereld een stukje groener en gezonder.

Daarnaast is een boom simpelweg een leuk symbolisch huwelijksgeschenk. Een boom blijft namelijk altijd bestaan en groeien, net als de liefde van het bruidspaar! Tegen zo’n cadeau kun je alleen maar “ja” zeggen, toch?

De bomen die jij als huwelijkscadeau geeft, planten wij via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat precies zijn, dat kies je zelf.

Als bewijs krijg je een persoonlijk certificaat met daarop jouw naam, de namen van het bruidspaar en een door jou geschreven, persoonlijke berichtje. Dit certificaat kun je vervolgens op de bruiloft cadeau geven!

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

Een boom als cadeau geven aan een collega of medewerker is gelukkig een stuk eenvoudiger dan de meeste mensen denken. Dit gaat namelijk als volgt:

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je cadeau

Schrijf een persoonlijke boodschap voor op het certificaat. Kies zelf wanneer je het certificaat digitaal wilt verzenden.

icon-partners

4. Verzend het cadeau

Eén of meerdere ontvangers? Upload gemakkelijk een adressenbestand. Ook is achteraf betalen mogelijk.

Certificaat huwelijk zakelijk

Geef een gepersonaliseerd huwelijkscadeau…

Als bewijs voor de bomen die we planten, krijg je van ons een persoonlijk certificaat. Hierop staan jouw naam en de namen van het bruidspaar. Verder kun je een persoonlijke wens voor het bruidspaar toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier en geef het tijdens de bruiloft cadeau. Wil je het liever per e-mail versturen? Dat kan ook. Nog duurzamer! Bovendien kun je de verzenddatum zelf instellen.

Geef een Huwelijksboom

… en draag bij aan een groenere en gezondere planeet!

Wat maakt een boom nu hét perfecte duurzame huwelijkscadeau voor een collega of medewerker? Bomen zijn, naar onze en de mening van talloze wetenschappers, een van dé beste manieren om versnelde klimaatverandering tegen te gaan. Ze reduceren immers CO2 en zorgen daarnaast voor een meer leefbare omgeving voor dieren, insecten én mensen. Daarnaast hebben wij met onze projecten in het buitenland ook een grote maatschappelijke impact gemaakt door duizenden families aan extra werk en inkomen te helpen.

icon-moederboom

“Onze collega trouwde op 16 mei. Zo kwam ik op het idee om namens ons team 16 Huwelijksbomen cadeau te geven.”
– Lisette

Onze bosprojecten in Nederland en het buitenland

Waar de cadeau gegeven boom of bomen worden geplant? In een of meerdere van onze duurzame bosprojecten! Deze bevinden zich in zowel Nederland als het buitenland. Hierdoor maak je met je huwelijkscadeau een blijvende impact. Je kiest zelf in welke projecten de boom of bomen geplant worden. Geen enkel bosproject is hetzelfde.

Zo kan bij een project in Borneo het herstel van het leefgebied van de met uitsterven bedreigde orang-oetan centraal staan, terwijl een bosproject op Nederlandse bodem de aanleg van een geheel nieuw bos behelst. Maar op één aspect komen alle projecten overeen: ze zorgen allemaal voor een gezonder klimaat en een betere leefomgeving voor mens en dier.

Inmiddels hebben we al miljoenen bomen en struiken geplant en tientallen projecten afgerond. Ook bij afgeronde projecten blijven we betrokken: ook deze blijven we op lange termijn volgen.

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

Zo investeren we samen met jou en talloze anderen die een boom als huwelijkscadeau geven of een teamactie starten in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Wij zijn een CBF-erkende stichting en hebben een ANBI-status. Zo weet je zeker dat jouw huwelijksgeschenk inderdaad bijdraagt aan een groenere, meer leefbare en meer biodiverse planeet.

boomcadeau huwelijk
plant_een_boom
boomtop-bolivia
opmeer-ghana-bomen-planten
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
Costa-rica-jaguar
Vietnam-kustherstel