Een blijvend huwelijkscadeau

Gaat je collega trouwen? En zoek je een duurzaam cadeau? Verras het bruidspaar dan met het groenste cadeau van de wereld: een boom!

Een huwelijkscadeau voor eeuwig

Gaat een van je collega’s trouwen? En zoek je een uniek trouwcadeau dat voor altijd waarde heeft? Geef dan een Huwelijksboom!

Een boom is een duurzaam cadeau, met symbolische waarde. Want net als de liefde blijft een boom voor altijd bestaan! Tegen zo’n cadeau kun je alleen maar ‘ja’ zeggen, toch?

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, dat kies je zelf.

Als bewijs krijg je een persoonlijk certificaat met daarop je bedrijfsnaam. Verzend het per e-mail of geef het cadeau op de bruiloft zelf.

Geef een boom cadeau

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw cadeau wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies via welke projecten wij de Huwelijksbomen namens jou mogen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en verzend het per e-mail op een datum naar keuze.

certificaat-geef-een-boom-cadeau-huwelijk

Geef een gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Als bewijs voor de bomen die we planten, krijg je van ons een certificaat met daarop jouw bedrijfsnaam. Ook kun je een persoonlijke wens voor het bruidspaar toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier en geef het tijdens de bruiloft cadeau. Wil je het liever per e-mail versturen? Dat kan ook. Wel zo duurzaam!

Geef een Huwelijksboom
icon-moederboom

“Onze collega trouwde op 16 mei. Zo kwam ik op het idee om namens ons team 16 Huwelijksbomen cadeau te geven.”
– Lisette

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met jou in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

plant_een_boom
boomtop-bolivia
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
Costa-rica-jaguar
Oeganda_boer_nursery
Oeganda-bomenstekje
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten