Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Trees-for-All

Een duurzaam cadeau voor jouw medewerkers en relaties

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw medewerkers of een relatiegeschenk? Geef een boom cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen.

Het groenste cadeau ter wereld

Ben je op zoek naar een uniek welkomstcadeau voor een nieuwe medewerker? Wil je een duurzaam kraamcadeau geven? Of een groen geschenk voor een andere gelegenheid? Geef dan een boom cadeau!

Wij planten de bomen namens jou via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo geef je niet alleen een duurzaam cadeau, maar draag je ook bij een gezond klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Als bewijs voor het planten, krijg je een gepersonaliseerd certificaat met daarop jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger. Voeg een persoonlijke wens toe en geef het cadeau!

Wil je een boom cadeau geven voor een speciale gelegenheid? Kijk dan eens tussen de verschillende thema’s.

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je cadeau

Schrijf een persoonlijke boodschap voor op het certificaat. Kies zelf wanneer je het certificaat digitaal wilt verzenden.

icon-partners

4. Verzend het cadeau

Eén of meerdere ontvangers? Upload gemakkelijk een adressenbestand. Ook is achteraf betalen mogelijk.

Certificaat-zakelijk-algemeen

Een gepersonaliseerd certificaat

Als bewijs voor het planten van bomen, ontvang je van ons een gepersonaliseerd certificaat. Daarop staan jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger. Voeg een persoonlijk bericht toe en verstuur het certificaat per e-mail op een zelfgekozen datum. Wel zo duurzaam! Het certificaat liever printen op duurzaam papier? Dat kan natuurlijk ook.

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Voor elke nieuwe medewerker die in dienst komt, laten we bomen planten door Trees for All. Dit doen we als symbool voor de groei die we samen gaan doormaken.”
– Mirjam

Over Trees for All

Trees for All zet zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo
plant_een_boom
ArBolivia-Trees-for-All
Costa-rica-jaguar
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda-uitkijktoren
koffieoogst-bolivia
eekhoorn-in-boom