Een duurzaam cadeau voor jouw medewerkers en relaties

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw medewerkers of een relatiegeschenk? Geef een boom cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen.

Het groenste cadeau ter wereld

Ben je op zoek naar een uniek welkomstcadeau voor een nieuwe medewerker, een kraamcadeau of een cadeau voor elke andere gelegenheid? Geef een boom cadeau!

Wij planten de bomen in herbebossingsprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo geef je niet alleen een duurzaam cadeau, maar draag je ook bij een gezond klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

We hebben ook speciale thema cadeaus, zoals een jubileumcadeau.

Geef een boom cadeau

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen planten we in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Een gepersonaliseerd certificaat

Wanneer je bomen cadeau geeft, ontvang je een certificaat als bewijs van donatie. Jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Voeg een persoonlijk bericht toe en verstuur het certificaat via de mail. Wel zo duurzaam!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Voor elke nieuwe medewerker die in dienst komt, laten we bomen planten door Trees for All. Dit doen we als symbool voor de groei die we samen gaan doormaken.”

– Mirjam

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Boomplantdag-bieslandse-bos
`plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
Oeganda-uitkijktoren
koffieoogst-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All