Een uniek jubileumcadeau

Jubileum op het werk? Vier de groei van jouw bedrijf of jubilaris met een uniek cadeau!

Een cadeau dat met jouw bedrijf meegroeit

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten wanneer ze 5 jaar, 10 jaar, of zelfs langer in dienst zijn? Of is jouw bedrijf jarig? Dat verdient een feestje! Vier een jubileum door bomen cadeau te doen.

Wij planten de bomen in duurzame herbebossingsprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo geef je niet alleen een duurzaam cadeau aan de ontvanger(s), maar draag je ook bij een gezond klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Welke mijlpaal gaat jouw bedrijf vieren?

Geef een boom cadeau

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen planten we in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Een gepersonaliseerd certificaat

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger erop. Voeg een persoonlijk bericht toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur gelijk per mail. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

“Om ons 100-jarige bestaan te vieren, hebben we voor elk van onze 100 medewerkers bomen laten planten. Zo vieren we deze mijlpaal en geven we tegelijkertijd iets positiefs terug aan de aarde.”

– Jeroen

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

`plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
Oeganda_boer_nursery
Oeganda-bomenstekje
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All