Alle projecten

Herinneringsbos

Een bijzonder bos geplant ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegtuigramp van vlucht MH17.

Doneer

Nationaal Monument MH17

Het herinneringsbos is een heel bijzonder bos dat Trees for All heeft geplant ter nagedachtenis aan de vliegtuigramp van vlucht MH17 boven Oekraïne.

Soort donatie?

Hoeveel bomen wil jij laten planten?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Het project

Op 7 november 2015 hebben wij het initiatief gepresenteerd aan de nabestaanden en de Stichting Vliegramp MH17. De nabestaanden konden stemmen op drie gepresenteerde voorstellen. Er werd het meest gestemd op het bosmonument. Inmiddels is er voor ieder slachtoffer een boom geplant in het herdenkingsbos dat grenst aan luchthaven Schiphol.

Meer informatie over dit initiatief en haar achtergrond zijn te vinden op de website van Stichting Nationaal Monument MH17.

Status
  • Afgerond

Samenwerking

Het project is gerealiseerd vanuit het Nationale Bossenfonds, een initiatief van Trees for All, Staatsbosbeheer en de Nationale Boomfeestdag.

Een bijzonder bos geplant ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegtuigramp van vlucht MH17.

Vijfhuizerweg, 2141 CP Vijfhuizen, Nederland

De projecten van Trees for All dragen bij aan het realiseren van meerdere Sustainable Development Goals

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel