Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Vier Earth Day met ons mee

Op 22 april is het Earth Day. Wil je op deze dag met jouw organisatie investeren in een groene en gezonde aarde? Vier Earth Day dan samen met ons en plant een boom voor de aarde!

Plant een boom voor de aarde

Op 22 april is het International Earth Day, oftewel: de Dag van de Aarde. Deze dag staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Overal ter wereld organiseren mensen en bedrijven op deze dag activiteiten om onze aarde groener en leefbaarder te maken.

Dit jaar is het thema: Invest in our Planet. En wat is er nou een betere investering dan een boom planten? Vier Earth Day daarom samen met Trees for All en plant een boom voor de aarde! Zo vieren we samen een duurzaam feestje op Earth Day.

Plant bomen voor Earth Day

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Ons doel: 5.000 bomen voor Earth Day

Ter ere van Earth Day 2023 willen wij 5.000 bomen planten. Maar dat kunnen wij niet alleen. Dus komt jouw organisatie ook in actie voor Earth Day? Plant met ons mee!

De reden is simpel: bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor ons allemaal.

Met een boom geef je dus niet alleen de aarde, maar ook jezelf een onbetaalbaar cadeau.

Boom wit

bomen geplant voor Earth Day

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wilt planten

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw Earth Day bomen!

icon-boeren

2. Kies twee projecten

Kies waar wij de bomen namens jouw organisatie mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Doneer eenvoudig

Je kunt direct doneren met bijvoorbeeld een creditcard of iDeal. Ook achteraf betalen is mogelijk.

icon-aanplant

4. Ontvang jouw Earth Day certificaat

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een digitaal Earth Day certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

earth-day

Een Earth Day certificaat met jouw bedrijfsnaam erop

Laat de wereld zien dat jouw organisatie zich inzet voor Earth Day en inspireer anderen om ook mee te doen. Deel jullie persoonlijke certificaat via social media. En vergeet Trees for All niet te taggen. Dat vinden we leuk!

Plant bomen voor Earth Day
boom-cadeau-knuffel

Geef bomen cadeau

Wil jij Earth Day vieren samen met jouw klanten, medewerkers of relaties? Geef ze dan bomen cadeau ter ere van Earth Day! Elke ontvanger krijgt een persoonlijk Earth Day certificaat. Een klein gebaar met een grote impact.

Geef bomen cadeau

Tips om Earth Day als bedrijf te vieren

Iedereen kan een steentje bijdragen tijdens Earth Day. Of zoals wij zeggen: een boompje planten! Dit kun je op allerlei manieren doen. Een paar tips:


🌳 Organiseer een groene actie op of rondom Earth Day en plant bomen van de opbrengst

🌳 Plant een boom voor elke medewerker

🌳 Geef een boom als relatiegeschenk

🌳 Plant een boom voor elk verkocht product of verleende dienst op Earth Day


Doneer hier jouw opbrengst aan Trees for All.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Wij gebruiken jouw donatie om wereldwijd bomen te planten via onze duurzame bosprojecten. De helft van jouw bomen planten we in Nederland en de andere helft in het buitenland. Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem en de gevolgen ervan zijn overal voelbaar. Daarom willen we wereldwijd impact maken.

Met jouw donatie maak je dus dichtbij huis én verder weg een verschil! Via onze Track & Trees e-mails houden we je op de hoogte van wat er met jouw donatie gebeurt. Daarnaast delen we regelmatig projectupdates via de nieuwsberichten op onze website.

Een erkend goed doel

Trees for All is een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld!

CBF-logo
ANBI-logo

Over Earth Day

Earth Day wordt al sinds 1970 jaarlijks gevierd op 22 april. Op deze dag wordt er op een positieve manier aandacht gevraagd voor de klimaatcrisis. Wereldwijd worden er activiteiten georganiseerd om iets goeds te doen voor de aarde.

Dit jaar is het thema ‘Investeer in onze aarde’, waarbij de nadruk ligt op de gevolgen van klimaatverandering voor onze planeet.

“We moeten samenwerken in onze strijd voor de groene revolutie en de gezondheid van toekomstige generaties. Het is nu tijd om te investeren in onze planeet”, aldus Kathleen Rogers, voorzitter van earthday.org. Dus plant je met ons mee?

earth-day
opmeer-ghana-bomen-planten
vietnam-bomen-planten
plant_een_boom
ArBolivia-Trees-for-All
Oeganda-bomenstekje
Costa-rica-jaguar
boomtop-bolivia