Samen planten we bomen. Voor een groene en gezonde wereld.

Onze wereld heeft meer bomen nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bossen en bomen in Nederland en het buitenland. Help je mee?

Aangesloten bij:

npl-logo
ANBI-logo
CBF-logo

Wij planten bomen voor het leven

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur. Doe je mee?

Wat hebben we al bereikt?

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

icon-bos-2

0

duurzame bosprojecten gerealiseerd

icon-co2-vastleggen

0

ton CO2 gecompenseerd via gecertificeerde credits

icon-partners

0

bedrijven waar we mee samenwerken

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring met bosaanplant en -herstel

Trees for All plant bomen in Nederland én in het buitenland. Plant je mee? Zo draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Plant mee in onze bosprojecten

Wil je als bedrijf bomen planten? Klik dan hier.

Plant mee in onze bosprojecten

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Waar planten wij?

Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland. We steunen heel veel verschillende (her)bebossingsprojecten, omdat we brede impact willen hebben. Door wereldwijd bomen te planten en mensen bewust te maken van het belang van bomen, dragen we bij aan een leefbare aarde voor iedereen.

De impact van onze bomen

Onze bosprojecten hebben een brede impact op het gebied van klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden.

Impact-Boom-nl impact_boom_tablet_2 Impact_Boom_Mob

“It’s not about planting trees, but about growing trees.”

Volg ons op Instagram

VACATURE 📢 | Ben jij een enthousiaste, startende marketing- & communicatieprofessional? Wil je je verder ontwikkelen in je vakgebied? En dat bij een goed doel waar je je elke dag inzet voor een duurzame wereld? Dan zoeken wij jou! 🙋‍♂️🙋‍♀️

Als junior marketing- & communicatiespecialist ondersteun je onze contentspecialisten en online marketeer bij hun dagelijkse werkzaamheden. Denk daarbij aan websitebeheer, het schrijven van teksten en het vormgeven van communicatiemiddelen.

Iets voor jou? Dan zien we jouw sollicitatie graag snel tegemoet! De link naar de complete vacature vind je via treesforall.nl/vacatures of via de link in bio.

#vacature #marcomvacature #marcom #marketing #communicatie #content
Vandaag is het #WorldRainforestDay! 🌳 Dé dag om het tropisch regenwoud in het zonnetje te zetten. En dat is belangrijk, want we kunnen simpelweg niet zonder.

🍃 Het regenwoud neemt CO2 op uit de atmosfeer en zorgt voor een stabiel klimaat.

💧 De miljarden bomen geven ons zuurstof en water.

🐒 Het regenwoud is het leefgebied van meer dan 30 miljoen (!) planten en dieren.

Daarom zet Trees for All zich in voor de bescherming van dit prachtige ecosysteem. Bijvoorbeeld met ons project in Costa Rica. Hier hebben we dankzij de steun van al onze donateurs al meer dan 100.000 bomen kunnen planten! 

Dankzij herbebossing keren diersoorten terug in het gebied, zoals ara’s, jaguars en kapucijnapen. 🐵 Ook draagt het project bij aan betere leefomstandigheden voor de dorpelingen in Costa Rica. 

Zo’n 25 boeren doen mee aan het herbebossingsproject. Eén van hen is doña Olga Mari Venegas. Vóór de aanplant kon zij alleen tijdens het regenseizoen geld verdienen met koffieteelt. Daar heeft het project verandering in gebracht!

Ook don Oscar Venegas, die al meer dan 25 jaar bij de aanplant betrokken is, ziet positieve veranderingen voor mens, dier en klimaat. In deze video vertellen ze je hier meer over! 

#bomenplanten #treesforall #herbebossing #costarica #regenwoud #rainforest
Yes, ons nieuwe actieplatform is live! 🎉Hier kun je zelf een actie starten om geld op te halen voor een bosrijke wereld! 🌳 

Deze groene actiehelden gingen je al voor:

🏃‍♀️ Dana deed mee met een triatlon en liet zich hiervoor sponsoren. Ze haalde bijna €400 op. Genoeg voor 80 bomen! 

🎁 Iris vroeg voor haar verjaardag boomdonaties in plaats van cadeaus. Dit kun je natuurlijk ook doen ter gelegenheid van een huwelijk, geboorte of een ander feestje. 

Op ons platform zelf vind je nog veel meer inspiratie. Een actie starten werkt heel eenvoudig:

1️⃣ Maak je persoonlijke actiepagina aan via actievoortreesforall.nl (of klik op de link in bio)

2️⃣ Upload een foto en vertel waarom jij in actie komt (en hoe je geld gaat inzamelen).

3️⃣ Deel je actie met vrienden, familie, kennissen en collega’s en haal zoveel mogelijk geld op. Voor elke €5 planten wij een boom!

Kom jij ook in actie voor een groene aarde? 🌏

#crowdfunding #sponsorloop #bomenactie #goeddoelsteunen