Plant je mee in het Green Friday Forest?

Samen laten we een groen tegengeluid horen op Black Friday en planten we bomen in het Green Friday Forest. Zo gaan we de enorme overconsumptie op deze dag tegen. Plant je mee?

Aangesloten bij:

npl-logo
ANBI-logo
CBF-logo

Wij planten bomen voor het leven

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur. Doe je mee?

Wat hebben we al bereikt?

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

icon-bos-2

0

duurzame bosprojecten gerealiseerd

icon-co2-vastleggen

0

ton CO2 gecompenseerd via gecertificeerde credits

icon-partners

0

bedrijven waar we mee samenwerken

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring met bosaanplant en -herstel

Trees for All plant bomen in Nederland én in het buitenland. Plant je mee? Zo draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Plant mee in onze bosprojecten

Wil je als bedrijf bomen planten? Klik dan hier.

Plant mee in onze bosprojecten

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Waar planten wij?

Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland. We steunen heel veel verschillende (her)bebossingsprojecten, omdat we brede impact willen hebben. Door wereldwijd bomen te planten en mensen bewust te maken van het belang van bomen, dragen we bij aan een leefbare aarde voor iedereen.

De impact van onze bomen

Onze bosprojecten hebben een brede impact op het gebied van klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden.

Impact-Boom-nl impact_boom_tablet_2 Impact_Boom_Mob

“It’s not about planting trees, but about growing trees.”

Volg ons op Instagram

Wij zoeken een enthousiaste financieel administratief medewerker! Wil jij je verder ontwikkelen in je vakgebied, bij een goed doel waar we ons elke dag inzetten voor een duurzame wereld? 🌳 Dan zoeken wij jou. De vacature vind je via de link in bio.

#vacature #werkenbij #treesforall #ngo #goeddoel #duurzamevacature #vacaturealert #job #nieuwebaan #solliciteren #goeddoel #medewerkergezocht #werk #kombijonswerken
Het is vandaag Green Friday! 💚 Samen maken we een statement tegen Black Friday door bomen te planten in plaats van nog meer spullen te kopen. 🌳Doe ook mee en doneer een boom voor ons Green Friday Forest via de link in bio! 💪 

Extra leuk: een deel van de bomen wordt vandaag al geplant tijdens het Green Friday Forest Event vlakbij Roosendaal. 🌱Via onze stories houden we je op de hoogte!📷

#greenfriday #bomenplanten #blackfriday