CO2-neutraal bedrijf worden

CO2-partner

Heb je de footprint van jouw organisatie in kaart gebracht en wil je structureel de CO2-uitstoot compenseren op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier? Dan kan dat via onze gecertificeerde bosprojecten.

Gaat jouw bedrijf voor CO2-neutraal?

Als CO2-partner laat je zien dat het klimaat telt. Via onze gecertificeerde bosprojecten kan de CO2-uitstoot van jouw bedrijf aantoonbaar gecompenseerd worden. Wij vragen van onze partners een minimale compensatie van 750 euro per jaar. In ruil daarvoor zorgen we voor vastlegging van de uitstoot in onze duurzame bosprojecten in het buitenland. Onze bosprojecten in Oeganda en Bolivia zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd. Wat ons betreft is de samenwerking geslaagd als de CO2-uitstoot ieder jaar minder wordt. Net zo lang totdat jouw bedrijf klimaatneutraal is.

Al onze CO2-partners krijgen een vermelding op onze website en een certificaat op naam. Ook kun je gebruikmaken van het logo van Trees for All en ander beschikbaar beeldmateriaal. De afspraken leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst.

Wat bieden we:

Wat vragen we:

Word CO2-partner

A.s.r. werkt er hard aan om haar footprint te minimaliseren

Dit is de tijd van doen. Zo luidt de boodschap van a.s.r. Klimaatneutraal is het streven. Tot die tijd wordt de onvermijdelijke CO2-uitstoot gecompenseerd via de duurzame bosprojecten van Trees for All.

Meer weten?

Deze bedrijven zijn al CO2-partner

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel