Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
bomenrijen-houtsingels

Word landschapspartner

Wil jij je inzetten voor het behoud van onze unieke landschappen? En daarmee bijdragen aan het herstel van de biodiversiteit in Nederland? Word landschapspartner van Trees for All en plant een stukje landschap tijdens een van onze boomplantdagen!

Samen vergroenen we het platteland

Als landschapspartner steun je Trees for All bij de vergroening van Nederlandse platteland. Met jouw donatie maak je de aanplant van landschapselementen mogelijk. Dit zijn bomen en struiken die onze landschappen vormen, zoals bomenrijen, knotbomen, heggen, houtsingels en kleine bosjes.

De afgelopen jaren zijn veel van deze landschapselementen uit onze natuur verdwenen. Hierdoor is de biodiversiteit in Nederland flink achteruit gegaan. Door bomen en struiken terug te planten, herstellen we het leefgebied van talloze planten en dieren. Bovendien zorgen landschapselementen voor een gezonde bodem, CO2-opname, waterregulering en een aantrekkelijke leefomgeving.

Aan al die voordelen draag jij als landschapspartner bij door met jouw organisatie een stukje landschap te planten!

Landschapspartner worden: hoe werkt dat?

Je kunt landschapspartner van Trees for All worden met een donatie van minimaal € 15.000. Hiermee kunnen wij 3.750 bomen en struiken planten in de vorm van landschapselementen. We doen dat in Nederland. En het leukste is: je mag een deel van de bomen zelf komen planten tijdens een van onze boomplantdagen! Samen met je collega’s en/of relaties breng je een dagdeel door in de buitenlucht en steek je zelf de handen uit de mouwen voor een groene en gezonde aarde. Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op

Wat we jou bieden als landschapspartner:

  • De aanplant van een uniek stukje landschap in Nederland met minimaal 3.750 bomen

  • Deelname aan een boomplantdag samen met jouw collega’s en/of relaties

  • Een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld

  • Eigen keuze voor een project in Nederland waar we de landschapselementen planten

  • Naamsvermelding op de website van Trees for All

  • Persoonlijk bewijs van donatie

  • Updates over de ontwikkeling van het landschap

  • Gebruik van het logo van Trees for All, beeldmateriaal en projectinformatie voor je eigen communicatie

boomplantdag-landschapselementen
boomplantdag-landschapselementen
boomplantdag-landschapselementen
boomplantdag-landschapselementen

Impact maken als landschapspartner

Landschapselementen hebben enorm veel functies en voordelen. Ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit, duurzamere landbouw én een gezonde leefomgeving. Ook vormen ze de verbinding tussen natuurgebieden. Als landschapspartner maak jij dus brede impact met jouw steun!

Verhalen van onze partners

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Laat je de auto vaak staan en pak je in plaats daarvan de bus of trein? Dan reis je al duurzaam. Toch stoot het openbaar vervoer ook broeikasgassen uit. Als het aan onze partner Arriva ligt, maken haar reizigers vanaf 2025 alleen nog CO2-neutrale ritten. Daarom werkt het vervoersbedrijf bijvoorbeeld…

Lees het verhaal
Een boom bij elke bril van Ace & Tate

Een boom bij elke bril van Ace & Tate

Sommige partners van Trees for All werken op een unieke manier aan een bosrijke wereld. Neem Ace & Tate. Dit Amsterdamse brillenmerk compenseert sinds 2021 haar CO2-uitstoot bij ons en gaat zelfs een stap verder. Klanten die een bril kopen, kunnen met één simpele klik een boom doneren aan Trees…

Lees het verhaal

Wil jij landschapspartner worden?

Leuk! Zo geef je een unieke invulling aan jouw duurzaamheidsbeleid en kun je jouw collega’s of klanten inspireren óók bij te dragen aan een bosrijke wereld. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Neem contact op