Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
bomenrijen-houtsingels

Word landschapspartner

Wil jij je inzetten voor het behoud van onze unieke landschappen? En daarmee bijdragen aan het herstel van de biodiversiteit in Nederland? Word landschapspartner van Trees for All en plant een stukje landschap tijdens een van onze boomplantdagen!

Samen vergroenen we het platteland

Als landschapspartner steun je Trees for All bij de vergroening van Nederlandse platteland. Met jouw donatie maak je de aanplant van landschapselementen mogelijk. Dit zijn bomen en struiken die onze landschappen vormen, zoals bomenrijen, knotbomen, heggen, houtsingels en kleine bosjes.

De afgelopen jaren zijn veel van deze landschapselementen uit onze natuur verdwenen. Hierdoor is de biodiversiteit in Nederland flink achteruit gegaan. Door bomen en struiken terug te planten, herstellen we het leefgebied van talloze planten en dieren. Bovendien zorgen landschapselementen voor een gezonde bodem, CO2-opname, waterregulering en een aantrekkelijke leefomgeving.

Aan al die voordelen draag jij als landschapspartner bij door met jouw organisatie een stukje landschap te planten. Bovendien planten we voor elke boom in Nederland ook een boom in het buitenland!

Landschapspartner worden: hoe werkt dat?

Je kunt landschapspartner van Trees for All worden met een donatie van minimaal € 12.000. Hiermee kunnen wij 2.000 bomen en struiken planten: 1.000 in Nederland en 1.000 in het buitenland. En het leukste is: je mag een deel van de bomen in Nederland zelf komen planten tijdens een van onze boomplantdagen! Samen met je collega’s en/of relaties breng je een dagdeel door in de buitenlucht en steek je zelf de handen uit de mouwen voor een groene en gezonde aarde. Enthousiast geworden?

Neem contact op

Wat we jou bieden als bedrijfsbospartner:

  • De aanplant van 2.000 bomen in Nederland en in het buitenland

  • Een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld

  • Een persoonlijk bewijs van donatie

  • De keuze voor een project in Nederland en een project in het buitenland

  • Naamsvermelding op de website van Trees for All

  • Deelname aan een van onze boomplantdagen samen met je medewerkers en/of relaties

  • Updates over de groei van jouw bedrijfsbos

  • Gebruik van Trees for All-logo, beeldmateriaal en projectinformatie voor je eigen communicatie

boomplantdag-landschapselementen
boomplantdag-landschapselementen
boomplantdag-landschapselementen
boomplantdag-landschapselementen

Impact maken als landschapspartner

Landschapselementen hebben enorm veel functies en voordelen. Ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit, duurzamere landbouw én een gezonde leefomgeving. Ook vormen ze de verbinding tussen natuurgebieden. Als landschapspartner maak jij dus brede impact met jouw steun!

Verhalen van onze partners

Per klant die overstapt van papieren naar digitale post, plant Turien & Co een boom

Per klant die overstapt van papieren naar digitale post, plant Turien & Co een boom

Ook als financiële instelling zijn er genoeg creatieve manieren te bedenken om impact te maken. Neem onze landschapspartner Turien & Co. Assuradeuren, en hun partnerbedrijf Ansvar verzekeringsmaatschappij. Voor iedere klant die overstapt van papieren naar digitale post, planten de verzekeringsbedrijven een boom. Daarmee dragen ze bij aan het herstel van…

Lees het verhaal
Een duurzaam kaartje van Kaartje2go

Een duurzaam kaartje van Kaartje2go

Of je er nu eentje ontvangt voor je verjaardag, met kerst of gewoon voor de fun: een kaartje in je brievenbus geeft een goed gevoel. Maar zo’n kaartje heeft natuurlijk wel impact op het klimaat. Webwinkel Kaartje2go.nl wil daarom op zo’n duurzaam mogelijke manier kaarten versturen. Ieder jaar verstuurt…

Lees het verhaal

Wil jij landschapspartner worden?

Leuk! Zo geef je een unieke invulling aan jouw duurzaamheidsbeleid en kun je jouw collega’s of klanten inspireren óók bij te dragen aan een bosrijke wereld. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Neem contact op