Boom Bolivia

Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven

Plant een boom of compenseer CO2 en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Bomen planten en CO2 compenseren

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

Meer dan 5 miljoen
bomen en struiken
geplant

32 bossen geplant en hersteld

320 duizend ton vervuilende CO2 gecompenseerd

Zo werken wij

Duurzame bosprojecten

In Nederland en het buitenland planten we jaarlijks tientallen hectares bos. Al onze bossen worden duurzaam beheerd. In onze buitenlandse bosprojecten werken wij samen met de lokale bevolking. Hierdoor verbeteren we het inkomen van boeren en worden tropische bossen hersteld.

Bekijk al onze projecten

1-2-Tree: als iedere wereldburger jaarlijks 2 bomen plant, stoppen we niet alleen de wereldwijde ontbossing, maar zorgen we dat er meer bos bijkomt.

Soort donatie?

Hoeveel bomen wil jij laten planten?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Stekje boom in Oeganda
Compenseer CO2

Bescherm het klimaat

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Al onze projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Compenseer CO2
Ontbossing- Trees for All

Per jaar verdwijnen er 10 miljard bomen. Dat moet stoppen. Help ons en word donateur van Trees for All.

Word donateur

Bedrijfspartners van Trees for All

Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we een leefbare aarde nalaten aan de volgende generatie. Word partner van Trees for All en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Word partner
editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel