Bereken je CO2-uitstoot van 2022

Met onze rekentool bereken je hoeveel CO2 je in 2022 hebt uitgestoten met jouw energieverbruik, reizen en aankopen. Zo ontdek je hoe je dit jaar jouw klimaatimpact kunt verkleinen. De uitstoot van 2022 kun je bij ons compenseren.

Trees for All, samen voor een bosrijke wereld.

Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bomen in Nederland en het buitenland. Doe je mee?

Trees for All: samen voor een bosrijke wereld

De wereld heeft meer bos nodig. Daarom zetten we ons bij Trees for All al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen. Want bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor ons allemaal. Wil je ook een boompje bijdragen aan een leefbare planeet? Plant mee!

Trees for All is aangesloten bij:

npl-logo
ANBI-logo
CBF-logo

Wat hebben we al bereikt?

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

icon-bos-2

0

duurzame bosprojecten gerealiseerd

icon-co2-vastleggen

0

ton CO2 gecompenseerd via gecertificeerde credits

icon-partners

0

bedrijven waar we mee samenwerken

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring met bosaanplant en -herstel

Trees for All plant bomen in Nederland én in het buitenland. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Plant je mee?

Plant mee in onze bosprojecten

Als bedrijf bomen planten? Ga naar de pagina voor bedrijven.

Plant mee in onze bosprojecten

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Waar plant Trees for All bomen?

Trees for All plant bomen in Nederland en in het buitenland. We steunen verschillende (her)bebossingsprojecten over de hele wereld: van Mexico en Costa Rica tot Friesland en Limburg. Dat doen we bewust, omdat we wereldwijd impact willen maken. Zo zorgen we samen met alle donateurs van Trees for All voor een groene en gezonde aarde voor iedereen. Doe je ook mee?

De impact van onze bomen

Trees for All steunt verschillende bosprojecten over de hele wereld. Deze projecten hebben brede impact. Ze dragen bij aan een beter klimaat, doordat bomen CO2 opslaan. Ze zorgen voor meer biodiversiteit, omdat talloze planten en dieren afhankelijk zijn van bossen. En ze dragen bij aan gezonde leefomstandigheden, want dankzij bomen is er zuurstof, schone lucht, water en voedsel.

Impact-Boom-nl impact_boom_tablet_2 Impact_Boom_Mob

“It’s not about planting trees, but about growing trees.”

Volg Trees for All op Instagram

Heb je je CO2-uitstoot berekend met onze rekentool? En kies je ervoor die te compenseren? Dan investeren we jouw donatie in ons bosproject in Bolivia. 🌍 Hier ondersteunen we boeren bij de overgang naar duurzame boslandbouw. 👨‍🌾 Zo gaan we samen met onze lokale projectpartner Sicirec de verdere ontbossing van de Amazone tegen. 

De lokale boeren planten inheemse bomen op hun land, in combinatie met gewassen zoals koffie en cacao. De bomen nemen CO2 op en zijn het leefgebied van allerlei planten en dieren. 🌱 En voor de mensen zelf levert het project werk en inkomen op. 

Met jouw donatie draag je dus bij aan een beter klimaat, het leefgebied van planten en dieren én betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. In deze video vertellen we je er meer over. 🎬 

#CO2 #compenseren #Bolivia #PlanVivo #nonprofit
Bekijk jij de wereld door een groene bril? Het Amsterdamse brillenmerk @aceandtate wel. 👓 Deze partner van ons compenseert sinds 2021 haar CO2-uitstoot bij ons. 

Maar Ace & Tate gaat nog een stapje verder voor een bosrijke wereld. Klanten die een bril kopen, kunnen met een simpele klik een boom doneren via het pinapparaat of de online webshop. Dit kan dankzij de service van betaalplatform @Adyen, ook een partner van Trees for All. 💪 

Laat je inspireren door deze bijzondere samenwerking via de link in bio. 

#aceandtate #adyen #duurzaam #inspiratie #partnerverhaal
We zoeken een enthousiaste online marketeer! 👀 Weet jij wel raad met termen als Google Ads, Google Analytics en SEO/SEA? En heb je zin om je verder te ontwikkelen bij een organisatie die wereldwijd impact maakt? Dan zoeken wij jou! 🌳

Je gaat binnen ons team Marketing & Communicatie aan de slag om onze online zichtbaarheid te verbeteren. We willen de komende jaren namelijk nog veel meer (jonge) mensen aan ons verbinden. Kortom, binnen deze functie kun jij ervoor zorgen dat er straks nog veel meer bomen worden geplant in Nederland en in het buitenland. Hoe mooi is dat? 💪

Iets voor jou? Reageer snel via de link in bio.

#vacature #werkenbij #treesforall #nieuwebaan #groenebaan #solliciteren #goeddoel #nonprofitorganisatie #baangezocht