Boomplantdag BAM

Samenwerking op maat

Bedrijven die meer willen, kunnen ook meer realiseren. We helpen je daar graag bij als partner in duurzaamheid. Met ons netwerk, onze ervaring en expertise kunnen wij bijdragen aan het realiseren van grote en groene dromen!

Partners in duurzaamheid

Duurzaamheid is voor veel bedrijven een belangrijk onderwerp op de agenda. Gelukkig maar want alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we een groene en gezonde aarde doorgeven. Heeft jouw bedrijf een bijzonder jubileum te vieren? Wil je echt het verschil maken door meer bos te realiseren in de wereld? Zoek je een betrouwbare partner voor de lange termijn? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

 

Een bijzondere mijlpaal vieren?

Trees for All en BAM

Dit jaar plant Trees for All bomen in negen verschillende landen om het 150-jarige bestaan van Koninklijke BAM Groep nv te vieren. Er zijn projecten geselecteerd in Europa, Bolivia en Oeganda waar in totaal 150.000 bomen geplant zullen worden. In het kader van deze bijzondere samenwerking plant Trees for All voor het eerst ook bomen in andere Europese landen dan Nederland. 

Ook duurzaam samenwerken?

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel