Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Samenwerking op maat

Een bijzondere mijlpaal vieren op een duurzame manier? Of wil je jouw bedrijf op een unieke manier vergroenen? Kies voor een samenwerking op maat en maak impact!

Partners in duurzaamheid

Een bijzondere mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden. Zo hebben we voor het 150-jarig jubileum van BAM 150.000 bomen geplant. Dat is nog eens een verjaardagscadeau!

Ook andere bedrijven kiezen voor een samenwerking op maat. ING Real Estate Finance wil haar vastgoedportefeuille verduurzamen en plant met ons een ‘Vastgoedbos’. Hotels for Trees is een nieuwe stichting die samen met ons de hotelwereld wil vergroenen. Arriva werkt al jaren met ons samen in het kader van het Samen Voor Groen-programma. En Scotch & Soda heeft speciaal voor Trees for All een duurzame kledinglijn ontwikkeld.

Bomen planten is een duurzame en tastbare manier om medewerkers en relaties te betrekken en impact te maken. Heb jij een groot en groen idee? We denken graag met je mee om er samen een succes van te maken.

Neem contact op
ING
BAM-boom-planten
DE BEELDREDAKTIE / HERBERT WIGGERMAN TBV BAM PLANTEN BOOM BIJ GEBOUW BAM VOOR 150 JARIG BESTAAN BUNNIK, 13 MEI 2019

Verhalen van onze partners

Partnerverhaal ING Real Estate Finance

Partnerverhaal ING Real Estate Finance

Sinds 2021 is ING Real Estate Finance (ING REF) gestart met het Vastgoedbos: een bos dat namens én met de vastgoedwereld is geplant. Zo draagt de vastgoedafdeling van ING een steentje bij aan een duurzamere vastgoedwereld. Koploper ING REF heeft een duidelijke ambitie om te…

Lees het verhaal
Kleding met een groen randje |  Scotch & Soda

Kleding met een groen randje | Scotch & Soda

Scotch & Soda wil bomen planten: het liefst zoveel mogelijk. Dat doet het kledingmerk samen met Trees for All. Onze samenwerking is in 2021 gestart. En ondertussen groeit het Scotch & Soda-bos nog steeds! Aantrekkelijke collecties maken die functioneel, kwalitatief én duurzaam zijn. Dat is het uitgangspunt van…

Lees het verhaal

Samenwerking op maat

Heeft jouw bedrijf een goed idee om de wereld te vergroenen en zoek je hierbij een ervaren en deskundige partner? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Neem contact op