Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Schop-aarde

Samenwerking op maat

Wil je met jouw organisatie een bijzondere mijlpaal vieren op een duurzame manier? Of wil je jouw bedrijf op een unieke manier vergroenen? Kies dan voor een samenwerking op maat. Zo maak je echt impact voor een bosrijke wereld!

Partners in duurzaamheid

De afgelopen jaren zijn we met verschillende organisaties een samenwerking op maat aangegaan. Hotels for Trees bijvoorbeeld, is een stichting die samen met ons de hotelwereld wil vergroenen. En Arriva werkt al jaren met ons samen in het kader van het Samen Voor Groen-programma.

Voor organisaties is bomen planten een tastbare manier om medewerkers en relaties te betrekken bij het onderwerp duurzaamheid. Bovendien is het een manier om écht impact te maken. Dus heb jij een groot en groen idee? We denken graag met je mee om er samen een succes van te maken!

Neem contact op
boomplantdag-landschapselementen
hotels-for-trees-bomen-planten

Verhalen van onze partners

Voor elke overgeslagen kamerschoonmaak plant Hotels for Trees een boom

Voor elke overgeslagen kamerschoonmaak plant Hotels for Trees een boom

Een boom planten was nog nooit zo makkelijk. Slaap je in een hotel dat aangesloten is bij onze partner Hotels for Trees? Dan hoef je alleen maar de tussentijdse schoonmaak over te slaan. In ruil daarvoor doneert het hotel een boom, die wij planten. Hoe kwam oprichter Floris Licht op…

Lees het verhaal
Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Arriva en haar reizigers zitten op het groene spoor

Laat je de auto vaak staan en pak je in plaats daarvan de bus of trein? Dan reis je al duurzaam. Toch stoot het openbaar vervoer ook broeikasgassen uit. Als het aan onze partner Arriva ligt, maken haar reizigers vanaf 2025 alleen nog CO2-neutrale ritten. Daarom werkt het vervoersbedrijf bijvoorbeeld…

Lees het verhaal

Samenwerking op maat

Heeft jouw bedrijf een goed idee om de wereld te vergroenen en zoek je hierbij een ervaren en deskundige partner? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Neem contact op