Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Ambassadeur-Elize-Been

Elize Been

De eerste greenfluencer van Nederland en internationaal model

Maak kennis met ambassadeur Elize Been

Elize Been is de eerste greenfluencer van Nederland en internationaal model. Ze werkt alleen voor merken die geven om hun ecologische en sociale impact. Een shoot voor McDonalds of een fast fashion keten is er voor haar dus niet bij. Elize heeft sinds 2023 ook een eigen modellenbureau, Studio Belle & Co. Voor elke klus en voor ieder model dat wordt ingehuurd, plant ze twee bomen via Trees for All. Met zo’n ambassadeur zijn wij superblij!

Wie is Elize?

Op een positieve en vrolijke manier over duurzaamheid vertellen: daar staat Elize voor. Als model kun je haar kennen van reclames voor merken zoals A. Vogel of HEMA. Daarnaast maakt ze bijna dagelijks inspirerende foto’s en video’s over groene initiatieven, die ze deelt met haar volgers op Instagram. Van composteerbaar maandverband tot gerecyclede bloempotten: op haar tijdlijn komt iedere dag een flinke dosis groen voorbij.

Naast een groen hart, heeft Elize ook heel groene vingers. In het schattige conciërgehuis waar ze samen met haar verloofde Geert en teckel Belle woont, vind je zeker 100 planten!

elize-been

Wat doet Elize voor Trees for All?

Elize kwam een aantal jaar geleden bij Trees for All terecht, omdat ze als model soms moet vliegen voor haar werk. Om die vliegreizen te compenseren, zocht ze een organisatie waar ze dat kon doen. “Trees for All sprak me meteen aan, omdat de organisatie een open en positief karakter heeft”, vertelt Elize. “Dus niet: de wereld gaat eraan, maar wel: de schouders eronder en samen een verschil maken. Daar houd ik van. Als ambassadeur wil ik ervoor zorgen dat Trees for All nog veel meer bekendheid krijgt.”

En dat gaat goed! Sinds eind 2022 plant Elize twee bomen voor elke modellenopdracht die ze krijgt. Haar opdrachtgevers vraagt ze hetzelfde te doen. Ook voor elk model dat wordt ingehuurd via haar modellenbureau Studio Belle & Co plant ze twee bomen. Kortom, het bos van Elize gaat als een speer!

Nieuws over Elize

Model Elize Been plant voor elke klus twee bomen

Model Elize Been plant voor elke klus twee bomen

Elize Been is trotse ambassadeur van Trees for All. In haar dagelijks leven werkt ze als model en greenfluencer voor duurzame merken. Dat bracht haar op een nieuw, groen idee: voor elke fotoshoot of nieuwe samenwerking plant ze twee bomen. En dat blijkt een succes! “Als ambassadeur van Trees for…

Lees het verhaal
Groener leven met Elize Been

Groener leven met Elize Been

Onze ambassadeur Elize Been is in het dagelijks leven greenfluencer en model. Sinds eind 2022 plant ze via Trees for All twee bomen voor elke opdracht die ze krijgt. Haar opdrachtgevers vraagt ze hetzelfde te doen. Binnen een paar maanden stond de teller al op 50 bomen! Hoe geeft Elize…

Lees het verhaal
Even voorstellen: onze ambassadeur Elize Been

Even voorstellen: onze ambassadeur Elize Been

Je herkent onze nieuwe ambassadeur Elize misschien wel van onze Green Friday campagne. Maar behalve een prachtige vrouw die straalt in deze campagne, is er meer: we voelden een klik met Elize als persoon. En dat was wederzijds. Daarom is ze ambassadeur van ons geworden. 1. Hoe ben jij als…

Lees het verhaal