Projectaanvraag buitenland

Trees for All werft fondsen voor duurzame boomaanplant projecten in Europa, Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Wil je een project indienen? Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Duurzaamheid voorop

De projecten die wij steunen, variëren van agroforestry en bosherstel in tropische gebieden tot mangrove en herbebossing in de droge contreien, en worden gerealiseerd dankzij particuliere en zakelijke donaties. Wij selecteren onze projecten aan de hand van diverse criteria waarbij duurzame aanplant en beheer, klimaatverbetering, biodiversiteit en sociaaleconomische impact centraal staan.

Hoe gaan we te werk?

Alle projecten die we steunen worden uitgebreid getoetst en beoordeeld voordat we van start gaan. Wanneer een projectvoorstel is goedgekeurd door het bestuur, wordt een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin de onderlinge  afspraken zijn  vastgelegd. Wij gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn, omdat we geloven in duurzame relaties en projecten. Ofwel: we willen niet alleen bomen planten, maar met elkaar toekomstbestendige bossen ontwikkelen en behouden.

Oeganda_boer_nursery
Oeganda-bomenstekje
Bolivia-agroforestry
Bolivia-boer
Costa-Rica-boer
Costa-rica-jaguar
Vietnam-kustherstel
Opmeer-ghana-tree-aid
Opmeer-bomen-water-ghana
opmeer-ghana-bomen-planten

Jouw projectaanvraag

Om je op weg te helpen bij jouw aanvraag hebben we al onze uitgangspunten op een rij gezet en een aanvraagformulier gemaakt. Zo weet je precies waar jouw aanvraag aan moet voldoen en hoe we het project beoordelen. Let wel: ook al voldoet jouw project aan alle criteria, we kunnen niet garanderen dat we financiële ondersteuning kunnen geven. We zijn geen vermogensfonds, maar een fondsenwervende organisatie. Op het moment dat wij een samenwerking aangaan met een projectpartner dan doen we dat meestal op basis van voorfinanciering. Hiervoor maken wij een inschatting van de verwachte donaties en dus de haalbaarheid van het project.

Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Lees eerst goed onze criteria door en vul dan ons online aanvraagformulier in.

Jeroen-van-der-Horst

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Jeroen van der Horst, Programmamanager Bos Buitenland, via jeroen.van.der.horst@treesforall.nl.