Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
pc-trees-3-3

Susan van Weperen (24) start begin april met het wandelen van de Pacific Crest Trail (PCT). Deze wandeltocht van 4.260 kilometer brengt haar van de grens van Mexico naar de grens van Canada. Ondertussen zamelt ze geld in om 3.000 bomen te planten via Trees for All. Zo’n indrukwekkende actie geven we maar al te graag de aandacht die het verdient!

Klimaatverandering bestrijden

In april 2023 begint Susan aan haar tocht van vijf maanden. De PCT loopt door allerlei prachtige berggebieden in het westen van Noord-Amerika en wordt gezien als een van de bekendste wandeltochten ter wereld.

Natuur speelt een grote rol in het leven van Susan. Ze loopt competitief hard en traint daarom elke dag. Hardlopen in de bossen is haar uitlaatklep. Daarnaast wil deze sportieve dame met haar actie aandacht vragen voor klimaatverandering. “We weten allemaal dat we ons in een tijdperk van klimaat verandering bevinden. Het is belangrijk hier iets aan te doen, bijvoorbeeld door bomen te planten. Verder is een bosrijke omgeving gewoon prachtig. Het leukste vind ik rennen in de bossen. Daar kom ik het meest tot rust. ”

€15.000,- inzamelen

Voor Susan was het daarom logisch om Trees for All te steunen met haar wandelactie. Haar streefdoel: €15.000 inzamelen om zo samen met alle donateurs die haar actie steunen een bos in Nederland te planten. “Zo kunnen mensen daadwerkelijk zien waar hun gedoneerde geld naartoe gaat. Rechtstreeks naar de bomen. Het lijkt me geweldig om het bos te planten samen met iedereen die mijn actie heeft gesteund. Lekker een ochtend naar buiten in de frisse wind!” 

Via de actiepagina van Susan kun je haar missie steunen. Of neem een kijkje op haar Instagram om haar reis te volgen.

Wij wensen Susan heel veel succes en plezier tijdens haar avontuur in de wildernis!

Kom in actie voor een bosrijke wereld

Wil jij net als Susan geld inzamelen voor een bosrijke wereld? Via ons actieplatform zet je eenvoudig je eigen actiepagina op. Het geld dat je ophaalt met jouw actie, gebruiken wij om wereldwijd meer bos te planten.  

Naar het actieplatform