Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
sleuteloverdracht

Per 1 januari 2024 gaat Trees for All verhuizen! We blijven in Utrecht, maar hebben een nieuw kantoor gevonden in hartje centrum: de oude Openbare Leeszaal en Bibliotheek aan de Voetiusstraat 2. Een prachtig, historisch pand tegenover de Domtoren. Wij kunnen niet wachten om vanaf deze nieuwe locatie nog meer impact te maken voor een bosrijke wereld!

Uit het pand gegroeid

De afgelopen jaren is Trees for All als organisatie hard gegroeid. We liepen daardoor al een tijdje tegen de grenzen van ons huidige kantoor aan en besloten op zoek te gaan naar een nieuwe werkplek. Best een uitdaging, want iedereen die weleens bij ons op bezoek is geweest, weet hoe sfeervol ons huidige kantoor in de Pastoefabriek is.

Ons doel was om een nieuw kantoor te vinden met voldoende ruimte voor nu en in de toekomst. Daarnaast zochten we een zo duurzaam mogelijke locatie, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Maar bovenal waren we op zoek naar een plek waarbij we een goed gevoel kregen. En dat is gelukt!

Trees for All directeur Simone Groenendijk (midden) neemt de sleutels van het nieuwe kantoor in ontvangst.

Verhuizen naar hartje centrum

Ons nieuwe kantoor is niet alleen ruimer, maar bovenal een inspirerende omgeving voor al onze medewerkers en relaties. En minstens zo belangrijk: het pand heeft een A+ energielabel! De Voetiusstraat ligt middenin het historische centrum van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. De bereikbaarheid met de auto is niet optimaal, maar dat vinden we niet erg. We willen immers graag dat zoveel mogelijk mensen met het openbaar vervoer naar ons kantoor reizen.

De komende weken pakken we de laatste verhuisdozen in. We kijken ernaar uit om je in het nieuwe jaar te verwelkomen in ons nieuwe kantoor!